Erfaringer fra våre kunder

28 Responses to “Gjestebok”

 1. Tusen takk til Mads i Bergen for nytt kjøkken!

  God kommunikasjon, fantastisk service og punktlighet. Veldig fornøyd med mitt nye kjøkken! :D

 2. Hamar 01 .09.18
  Tusen takk til avd .Stange ?
  Med råd og hjelp fra Birger Bjørtomt og montering av Krister Nordby framstår i dag mitt 70 år gamle kjøkken som ikke mindre en fantastisk !!!
  Jeg er så utrolig fornøyd ?
  God kommunikasjon, god service og punktlighet . Dette firmaet vi jeg anbefale ?
  Anna ?

 3. Vi er kjempefornøyde med vårt nye kjøkken. Helt fra kontakten og planleggingen med Stian og til den dyktige snekkern , Krister- gikk alt som smurt. Hyggelige og dyktige !! Vi anbefaler absolutt å bruke Norsk Kjøkkenfornyer.

 4. Takker snekker Ola og medhjelper (Anders ?) for en super jobb med å skifte fronter på min datters kjøkken.
  Dette var supert! Effektiv og ryddig, hyggelige folk som tar jobben sin på alvor.
  Jeg kan varmt anbefale Norsk Kjøkkenfornying , de gjør en solid jobb.

  MVH. Mamma Mona Fjeld

 5. For en god del år siden ønsket vi hjelp til å fornye/pusse opp kjøkkenet på vår hytte. Vi fant frem til Kjøkkenfornyeren i Larvik og kontaktet Per Helge Berg.
  Da vi sist sommer, 2017, besluttet at vi ønsket å få fornyet vårt kjøkken i vår enebolig i Torjusbakken i Oslo kontaktet vi Per Helge Berg for å høre om han kunne bistå oss. Han sa at han hadde forhandlere i Oslo som kunne gjøre jobben. Jeg svarte at vi ønsket å benytte ham og de han jobbet med basert på den tidligere erfaring vi hadde.Han sa seg da villig til å vurdere jobben selv. Han brukte så en full dag hos oss for å vurdere hva vi ønsket, ga oss gode råd og gikk inn i hver detalj meget nøyaktig.
  Det tilbudet han så kom med fant vi akseptabelt og han kunne tilby et profesjonelt byggmesterfirma som ansvarlig.
  De som gjorde jobben kom til avtalt tid, alle nye elementer som skapdører, skuffer etc. var ferdigprodusert slik at hele jobben var ferdigstilt på 2 dager til vår fulle tilfredshet og utført av meget dyktige og behagelige folk

 6. Vi hadde et eldre furukjøkken, som trang enten litt oppussing, eller forandring. Kontaktet Kjøkkenfornyeren Vestfold i Larvik, for å få et tips om hva som kunne og burde gjøres. Etter dette bestemte vi oss for og benytte oss av tilbudet vi fikk, med å skifte fronter og benkeplater. Vi er meget fornøyd med den jobben de har gjort, og trives godt med resultatet. Dette kan godt anbefales til de som ønsker en forandring.

 7. Hei
  Handlet hos Kjøkkenfornyeren i Larvik.
  Ble anbefalt dette firmaet av et vennepar som også er kjempefornøyd.
  Per Helge Berg kom på befaring og dette resulterte i måltaking og kontrakt samme formiddag. Meget ekspeditt og behagelig utført… medbragte vareprøver ga et godt innblikk i hvordan dette ville passe slik at beslutningsprosessen ble enkel. Montøren kom som avtalt og utførte alt til vår fulle tilfredshet.
  Vil anbefale dette firmaet på det sterkeste til de som ønsker en fornying av kjøkkenet til en fornuftig pris.

 8. Nå har det blitt nytt fint kjøkken på oss. En stor takk til montør Jan for en veldig god jobb.
  Anbefaler gjerne Norsk kjøkkenfornying til andre.
  Hilsen Liv og Sverre

 9. Hei, vi trengte å fornye vårt kjøkken og tok kontakt med Kjøkkenfornyeren i Vestfold Larvik. Per Helge Berg svarte i den andre enden av telefonen, det kan vi fikse , jeg kan avtale et besøk hos dere og vi kan sammen komme fram til en løsning som dere blir fornøyd med. Som sagt, så gjort. Per Helge var her i en god stund vi fikk et flott forslag og pris , tok noen dager for å bestemme oss. Kjøpet ble gjort, det kom en dyktig snekker og monterte og vi ble veldig fornøyd. Nye fliser på vegg over benken og nytt belegg på gulvet. Det ble et drømmekjøkken. Vi har hatt tre kjøkken “så langt” ;-) dette er det fineste. En stor takk til Per Helge for god service , vi anbefaler alle til å handle på Kjøkkenfornyeren i Larvik.
  MVH. To som er fornøyde
  Ellen og Gunnar

 10. Jeg hadde et veldig stygt kjøkken og var flau over det når jeg hadde besøk. Men nå har jeg et flott kjøkken som jeg er meget stolt av, og som jeg allerede har vist frem til mange. Utrolig at det kunne bli en slik forandring.

  Jeg er meget fornøyd med proffe og positive Jørn Olav Fagerhaug. Han er veldig dyktig . Kom også med tips som jeg ikke hadde tenkt på og som ble veldig fint.
  Arbeidet er meget godt utført.

  Jeg vil anbefale dere på det varmeste til venner og bekjente (noe jeg allerede har gjort).

  TUSEN TAKK

 11. Vi har for en tid siden hatt kjøkkenfornying fra Kjøkkenfornyeren Vestfold i Larvik.
  Vi er veldig fornøyd med det “nye kjøkkenet“ og den fine og profesjonelle utførelsen ,servicen og de nyttige tipsene vi fikk av Per Helge under planleggingen og det profesjonelle arbeidet ved monteringen. Kan på det varmeste anbefales.
  Mange takk for bra utført arbeide med kjøkkenet.
  Hilsen Sissel og Vidar. ????

 12. Takk for et fint kjøkken. Hyggelig forhandler i Larvik, Vestfold. Stor vilje til å hjelpe og topp service :-)

  Vh. M. Martens, Sandefjord

 13. Etter 2-3 år er kjøkkenet mitt fortsatt like fint! En kjempebra monteringsjobb, Tor Erik!
  Jeg anbefaler selvfølgelig Norsk Kjøkkenfornying til alle potensielle kunder :-)

 14. Takker for et perfekt kjøkken til hytta mi! Selger hadde gode ideer om utforming og plassering. Montørene var svært proffe og behagelige.
  Alt var som forventet og levert til avtalt tid.

  Takk igjen!!

 15. Hei, vi fikk Mads til å fornye kjøkkenet vårt på kontoret på Bryggen i Bergen. Han jobbet raskt, effektivt og gjorde mer enn det som var avtalt på forhånd. Det kaller vi meget god service. Resultatet ble over forventning, og skal vi gjøre noe mer, er det Mads vi skal ringe etter. Anbefales på det sterkeste!! :-)

 16. Tusen takk for et nydelig nytt kjøkken, ble veldig godt fornøyd :-) Du klarte å lage den perfekte tegning Jørn, å montøren Tor Morten kan vi ikke få fullrost, det var en utrolig dyktig mann, han kunne virkelig sin jobb… Vil anbefale andre å benytte dere!

 17. He ☺
  Jeg takker for at en kjempe hyggelig snekker kom innen tre dager for å fikse etter en skrue som løsnet på mitt skap.
  Han strammet ekstra på alle skap.
  Tusen tusen takk.
  Dere er vennlige og imøtekommende.??

 18. Hei ☺
  Vil takke for en kjempe flott fornyelse av mitt slitte kjøkken.
  Alt ordnet på en dag ☺

 19. ?Hei?
  Tusen takk for enestående håndtverk og forvandling av vårt kjøkken??Vi beholdt “innmaten”, dere fikk lagd nye fronter , ny benk og oppvaskkum etter mål, og vips…så fikk vi et helt nytt kjøkken til overkommelig pris?‼️Tusen takk for hjelpen?

 20. Vil bare gi en tilbakemelding på at jeg er kjempefornøyd med mitt nye kjøkken. Er også veldig fornøyd med kundebehandlingen deres. Og ikke minst snekkeren som monterte. Han var helt super. Takk Ulf

 21. Jeg har lenge vært på søk etter Kjøkkenfornying til min sønn som bor i vernet bolig. Da jeg fant Birger Kjøkkenfornyer og ble kjent med han og hans arbeid, kjente jeg meg helt trygg. Da hadde jeg vært innom andre først.
  Han hjalp oss i prosessen på en saklig og tillitsfull måte, fant de beste løsningene og resultatet hos min sønn kunne ikke blitt bedre.
  Det beste av alt var pris. Her var det en bruker med ikke alt for mye penger. Vi fikk mye for pengene.
  Det kom en særdeles hyggelig snekker til rett tid. Han gjorde et særdeles godt arbeid. Han fant ” rester ” etter en liten lekkasje og utbedret det uten tillegg i pris.
  Jeg hadde sagt at jeg kunne kjøre brukt kjøkken på fyllinga for å spare penger. Snekker tok med seg alt uten betaling for det.
  Så jeg kan trygt anbefale Birger Kjøkkenfornyer. Der er det tillit, saklighet, hjelpsomhet og ikke minst kjenner kunden trygghet.

 22. Vi innhentet tilbud fra flere og noe forskjell i pris var det. Norsk kjøkkenfornying var ikke billigst, men Birger hadde de beste løsningene og ga et solid inntrykk å kunne sitt fag. Snekkeren han brukte var helt super. Han var så nøyaktig og fikk plater og sider til å passe helt perfekt mot taklister, strømledninger mm. Kjøkkenet fungerer helt perfekt og det er først når du åpner en dør at du ser skroget er eldre enn dører og skuffer. Vi er kjempefornøyde og kan anbefale Birger og hans team på det varmeste.

  Tusen takk for et kjempeflott, funksjonelt og “nytt” kjøkken

 23. Kjøkkenet mitt ble fornyet i år. Jeg er super fornøyd med resultatet. Det er verdt hver eneste krone. Alt ble gjort som avtalt og lovet av dyktige og sympatiske folk. Firmaet kan absolutt anbefales. Tusen takk for flott utført jobb.

  Hilsen Mari Sanden

 24. Hei.
  Her kommer en litt sen tilbakemelding / skryt av Birger og Tor Morten Stensbøl som gjorde at vi fikk et kjempeflott kjøkken montert på Lørenskog høsten 2015.
  En spesiell takk til Tor Morten. For en dyktig og behagelig snekker, virkelig en som vet hva han gjør ?
  Har anbefalt Norsk kjøkkenfornying til flere.
  Igjen takk for kjempeservice.
  Mvh
  Dagny Helene og Odd Roar

 25. Hei.
  Her kommer en litt sen tilbakemelding / skryt av Birger og Tor Morten Stensbøl som gjorde til at vi fikk et kjempeflott kjøkken montert på Lørenskog høsten 2015.
  En spesiell takk til Tor Morten. For en dyktig og behagelig snekker, virkelig en som vet hva han gjør ?
  Har anbefalt Norsk kjøkkenfornying til flere.
  Igjen takk for kjempeservice.

  Mvh
  Dagny Helene og Odd Roar

 26. Til
  Ronny Skoglund, Tor-Erik og Jan-Ivar.

  Tusen takk for at dere forvandla kjøkkenet mitt til skikkelig kjøkken..i sept/okt.2015.
  En kjempe jobb har dere gjort, nydelig flott arbeid( millimeter gutta, kaller jeg dere, Tor-Erik og Jan-Ivar)…
  Har venner som har brukt dere, og de er like fornøyd som meg.
  Jeg anbefaler dere selvfølgelig til andre.

  Hilsen
  Bjørg på Havstad i Trondheim.

 27. Til Birger og Tor Morten

  Vi vil takke for et helt fantastisk kjøkken dere satte inn for oss.
  Vi er strålende fornøyde med resultatet. Tor Morten er en meget behagelig og profesjonell fagmann. Og så dyktig- og positiv!

  Vi vil helt klart anbefale dere videre hvis noen vi kjenner skal fornye kjøkkenet sitt.

  Igjen tusen takk og fortsatt god sommer ønskes fra Mona og Rune i Rugdeberget :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>