Hei ☺

Vil takke for en kjempe flott fornyelse av mitt slitte kjøkken. Alt ordnet på en dag ☺

Hva sier kundene våre?

KUNDEVURDERINGER

Vi fornyer kjøkkenet ditt slik du ønsker!

Begynner kjøkkenet ditt å bli slitt?

I stedet for å bytte hele innredningen du har, kan du heller fornye det som er slitt.

Med over 19 års erfaring og mange fornøyde kunder er vi stolte av å kunne tilby løsninger som kombinerer høy kvalitet med en trivelig pris. Vi gir gratis befaring hjemme hos deg hvor vi ser på løsninger sammen. Vår kjøkkenkonsulent byr på inspirasjon og tips, men også en eksakt pris. Kjøkkenet settes så i produksjon, før kjøkkenfornyern kommer hjem til deg og monterer. Monteringen gjøres på 1-2 dager, langt raskere enn hvis du skulle ha installert et fabrikknytt kjøkken.

Hvorfor kjøkkenfornyeren?

Alle kjøkken kan fornyes, uansett merke, type eller alder.

Er du som våre kunder enten lei av ditt slitte kjøkken eller de upraktiske løsningene, eller bare ønsker å bytte til mer moderne fronter, kan vi hjelpe deg med:

Ved å bruke oss sparer du penger på monteringskostnader, elektriker, rørlegger og så videre.

Spør oss, det vil lønne seg!

Hvordan fornyer vi kjøkkenet ditt?

Den bærende strukturen blir stående mens alt det ytre som fronter, dører og benkeplater byttes ut. Ved å fornye det du allerede har, og bytte det som faktisk er slitt, sparer du først og fremst miljøet, men også penger og tid brukt på montering.

Du betaler ofte det dobbelte for et nytt kjøkken.

Uansett hvordan ditt kjøkken er per i dag, kan vi få det til å se topp moderne ut. Vi har et større utvalg produkter og serier som fritt kan kombineres med over tjue ulike farger, utførelser og materialvalg. På befaring tar vi med et utvalg, slik at du og konsulent kan bli enige om den beste kombinasjonen. Se våre produkter, eller klikk deg inn på inspirasjonssiden om du trenger ideer.

Hva kan gjøres med ditt gamle kjøkken?

Det vanligste er å bytte frontene, men også andre endringer er mulig. Hva med skap som går helt opp i taket, sammen med en ny benkeplate og større oppvaskkum? Eller praktiske skuffeinnsatser i stedet for dype og utilgjengelige skap? Alt dette er mulig, hvor mye du vil fornye er opp til deg.

Vi fører det meste av tilbehør, detaljer og annet du måtte trenge til ditt kjøkken.

Om du trenger inspirasjon eller innspill er det bare å ta kontakt for et gratis hjemmebesøk; våre erfarne kjøkkenkonsulenter har med seg demonstrasjonsvarer og er flinke til å se nye løsninger i gamle kjøkken.