fbpx

Erfaringer fra våre kunder

Tone Molund Thoresen
Les mer
Jeg er storfornøyd med mitt nye kjøkken🥳 fra Tromsø Kjøkkenfornying. Med et ekstra overskap og brede skuffeseksjoner har jeg fått bedre utnyttelse og god plass, og ikke minst bygging til tak. Alt passet inn. Går bare og nyter nå. Hyggelig og hjelpsom selger og en superflink, trivelig og rask snekker. Bare lovord å si. Vil helt klart anbefales🤗
Nina Killingstad
Les mer
Veldig profesjonelle og hyggelige i alle ledd. God kommunikasjon og forståelse for det jeg ønsket. Alle avtaler overholdt til punkt og prikke. Gjenbruk er i tiden, og det er flott at noen har tatt dette markedet på alvor. Jeg er så utrolig glad for mitt «nye» kjøkken. Hvem hadde trodd det kunne bli så bra bare i løpet av noen dager? Satt pris på at de kunne koordinere både rørlegger, elektriker og ikke minst en meget dyktig snekker. En spesiell takk til Tor Morten Stensbøl, som jobbet sent og tidlig for å bli ferdig. Like blid til tross for noen utfordringer underveis. Anbefaler firma på det varmeste!
Kjell Evensen
Les mer
Er kjempefornøyd med resultatet etter at hele kjøkkenet vårt fikk en solid oppgradering med nye fronter, flere skuffer og ny benkeplate mm. Jeg trodde man måtte skifte hele kjøkkenet for å få et så bra resultat. Det startet med et flott og løsningsorientert møte med Ronny Skoglund som har Midt Norge regionen, og det sluttet med en fabelaktig montør som leverte fra øverste hylle. I løpet av en lang dag var alt montert ferdig! Sånn skal det gjøres!!
Previous
Next

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Vi er stor-fornøyde med det fornyede kjøkkenet vårt! Fikk byttet ut utslitte enheter, bygget inn komfyr og koketopp, satt inn nye fronter og benkeplate samt en ny kjøkkenhalvøy med karusell. Vi følte at vi ble møtte med kreativitet og fleksibilitet på spørsmål og ønsker i planleggingen. Andre leverandører vi rettet forespørsel til etterlot ikke samme gode inntrykk. Så vi var veldig spente på om de høye forventningene vi hadde ville bli innfridd. Det er en glede å kunne si at det ble de til fulle! Nå fremstår kjøkkenet som nytt og gir et "fresh" og moderne inntrykk.
  Arbeidet ble gjennomført profesjonelt og koordinert sømløst med samarbeidende rørlegger og elektriker. Fagfolkene var flinke, hyggelige og ryddige.
  Vi måtte vente lenge på bitte litt etterarbeid, men det må kunne "ses stort på" når både mye jobb, mange helligdager og litt fri kommer imellom.
  Da vi etterpå hadde et par ankepunkter ble disse ordnet umiddelbart og på positiv måte. Vi er rett og slett imponerte og gir vår varmeste anbefaling!

 2. Vi har fått ny benkeplate, vask og panel over benkeplaten i Bergen. Vi er kjempefornøyd med hjelpen vi fikk av Ole Lunde på forhånd og for flott arbeid utført av montør Stig Morten Bruarøy og rørlegger Daniel Aspenes. De var veldig hyggelige og et godt team. Anbefaler de alle tre på det varmeste.

 3. Selger Martin kom på hjemmebesøk til Møre og Romsdal. Han kunne sin jobb meget bra. Alle våre løsninger ble korrekt ivaretatt. Kort ventetid, og en fantastisk, hyggelig og flink montør som utførte jobben prikkfritt! Vi kunne ikke blitt mer fornøyd🤩Tusen takk - jeg anbefaler glatt dere videre.

 4. Takker for en flott kjøkkenfornying og de dyktige fagfolkene. Kan anbefales på det varmeste 😃

 5. Vi har handlet med Per Helge hos Kjøkkenfornyeren i Larvik, og vi er svært fornøyd med både prosessen og resultatet.
  Per Helge ga oss god hjelp fra vår ide gjennom 3-4 stadier av utvikling til vi bestemte alle detaljer.
  Alle tidsfrister ble overholdt, og installasjonen ble gjort på to dager av dyktig og hyggelig montør!
  Sømløst og positivt gjennomført av Kjøkkenfornyeren i Larvik. De får vår anbefaling uten forbehold!

 6. Sluttresultatet ble kjempebra! Takk til Ole Lunde og montøren Stig i Vestland for en fabelaktig jobb fra start til ferdigstillelse av arbeidet. Alt ble utført grundig og seriøst. Anbefaler andre Norsk Kjøkkenfornying på det varmeste om du vurderer å gi kjøkkenet ditt en oppgradering.

 7. Vi gikk for helt nytt kjøkken, rev alt det gamle(fra 1974) og rev en vegg mellom kjøkken og stue. Ole tegnet og målte på befaring og vi fikk masse ny oppbevaring og en kjøkkenøy der veggen inn mot stuen var. Det ble så flott!!! Anbefaler Ole og Norsk Kjøkkenfornying, vi er kjempefornøyde!

 8. Bor i Bergen. Vi er veldig fornøyde med vårt nye kjøkken. Alt har blitt slik vi bad om og slik vi ønsket. Ole - grundig gjennomgang, oppmåling og svarte på alle våre spørsmål. Stig - en fantastisk dyktig montør. Dere to er et "dream team"! Alt ble slik vi ønsket det. Vi er veldig fornøyde og kan uten tvil anbefale dere. Tusen takk.
  Gørild og Frode Berg

 9. Vi er kjempefornøyd med Norsk Kjøkkenfornying her på Hamar. Flyttet inn i vårt rekkehus for et år siden og forrige eiere hadde brukt Norsk Kjøkkenfornying for å fornye fronter og skuffeløsninger. Vi ønsket å gjøre noen endringer og tok derfor kontakt med Stian Bjørtomt hos NKJF første gang på vårparten i 2023 for å lufte noen ideer. Etter flere omganger med tlf, SMS og besøk fra Stian fikk vi endelig bestemt oss for ny løsning, han var alltid like blid og hyggelig og mistet ikke tålmodigheten med oss 😊 Og vi er ikke mindre fornøyd med montøren som kom, Tor Morten Stensbøl, en meget lugn og trivelig kar som virkelig kunne sine saker.
  DET BLE SÅ FINT!
  Vi har hatt en veldig fin opplevelse fra første stund med Norsk kjøkkenfornying, avd Hamar/Innlandet, og vi kan trygt anbefale denne gjengen. Meget hyggelige og flinke folk i alle ledd 👍

 10. Vi har fått pusset opp et vaskerom med løsning fra dere, og det ble et utrolig bra resultat .
  Takk for en veldig god service under hele prosessen og en spesiell takk til Tor Morten (snekker) som installerte dette med super kvalitet og helt på tid.
  Anbefaler dere og deres løsninger på det sterkeste🤗

 11. Kjempefonøyd med kjøkkenløsningen som Ole Lunde i Bergen målte og tegnet for oss når vi skulle fornye fronter og bygge på kjøkkeløsningen som vi hadde. Alt kom etter avtale, og montøren Stig Morten Bruarøy gjorde ein fantasisk jobb, hyggelig og god servivce. Så kommer absulutt til å anbefale dei til andre.

 12. Vi valgte Norsk Kjøkkenfornying og er kjempefornøyd med resultatet. Hyggelige og profesjonelle folk både når det gjelder salg og installasjon.

 13. Vi er kjempefornøyde med vårt nye kjøkken fra Norsk Kjøkkenfornying.
  Proffe folk tok mål og ga en pris med en gang. Kjøkkenmontøren kom når han skulle og gjorde en glimrende jobb.
  Kan trygt anbefale dette firmaet.

 14. Jeg er kjempefornøyd med mitt nye kjøkken fra Norsk kjøkkenfornying. Allerede fra første kontakt følte jeg at dette var det riktige valget. Jeg fikk god veiledning om hva som var mulig å få til og forslag til forbedringer. Resultatet er supert!
  På bare en dag forbedret to hyggelige snekkere kjøkkenet mitt fra nedslitt til nytt! For meg var det også fint at det ble ordnet med rørlegger. På en dag var all jobben gjort.
  Jeg vil anbefale firmaet på det varmeste.

 15. Norsk Kjøkkenfornying i Bergen kan virkelig anbefales🤗Fra Ole kom på befaring, tok mål, kom med råd og anbefalinger, til kjøkkenet var ferdig fornyet og utvidet, har alle vært presise, holdt alt de har lovet og gjort en jobb med topp kvalitet.👍
  En bedre montør enn Stig, tror jeg ikke det er mulig å få🤗 Rørlegger Daniel og elektriker Erik var også fantastisk flinke. Alle tre var positive, serviceinnstilte, fant alltid gode løsninger, lette å kommunisere med og var alltid i godt humør🤗 Selv midt i den verste og travleste førjulstiden, var de samkjørte og profesjonelle, og fikk jobben gjort 👍👏 Jeg er strålende fornøyd med mitt «nye» kjøkken🤩Gir dem mine beste anbefalinger.

 16. Per Helge fra kjøkkenfornyeren Vestfold og montøren Frode gjorde en kjempejobb hos oss.
  Vi byttet alle fronter og fikk noe nye skap, resultatet er utmerket .
  Per Helge vet hva han driver med, masse fine innspill og forslag, Frode fikk jobben gjort i løpet av en dag - strøken .
  Kona er fornøyd, da er mye gjort :-)
  Kjøkkenfornyeren Vestfold kan vi anbefale på det sterkeste.

 17. Vi er kjempefornøyd med kjøkkenfornyeren i Bergen ved Ole Jørgen Lunde. Han kom og tok mål, kom med forslag og fikk prisoverslag. Uken før jul kom fantastiske Stig og Ole og monterte kjøkkenet, de sto på til langt på kveld og neste dag ut på dagen var alt på plass.Alt stemte med mål. Vi er helt imponert og kjempefornøyd. Kan anbefales på det sterkeste. Tusen takk Ole og Stig

 18. Er kjempefornøyd..... så flinke snekkere. Det var en stor jobb. De jobbet 3 lange dager. Superfornøyd. Kan anbefales. Skulle fått lagt ut før og etter bilde. Store forandringer. Fått et funksjonelt lettvint kjøkken. Stian er kjempeflink til å komme med ideer. Er så fornøyd. Anbefales.❤️

 19. Vi er veldig fonøyd med rehablitering og fornying av vårt gamle kjøkken.Planlegging,levering og montering har vært helt etter avtale.Vestfold kjøkkenfornying ved Per Helge Berg kan sterkt anbefales. Hilsen Torild og Auver .Minnesjord-Skien

 20. Vi bestilte nye fronter og kjøkkenbenk, ble veldig fint,er kjempe fornøyd Per Helge var her og tok mål,selv har vi montert alt selv.Anbefaler han,fikk en god pris..🙂

 21. Vi har akkurat fornyet vårt kjøkken ved hyggelig hjelp av kjøkkenfornyeren. Våres ønsker og behov ble hørt og vi fikk gode tips og ideer når vi sto litt fast. Montering ble gjort på avtalt dato med en hyggelig kar som var både ryddig og punktlig. Per Helge var hjemme hos oss og tegnet kjøkkenet og var full av gode ideer 👌

 22. Vi er storfornøyd med kjøkkenfornyeren i Larvik etter at vi skiftet ut alle frontene. Servicen var topp helt fra første besøk til alt var ferdig. Fikk også gode tips underveis.

 23. Hei! Er kjempefornøyd med vårt nye kjøkken. Fikk nye fronter, så det ble helt som nytt. Snekkeren jobbet hardt i to dager. Dette var i Blystadlia i Rælingen. En stor takk til Stian og Ørjan.

 24. Dette var en genial løsning for oss fra Norsk Kjøkkenfornying i Bergen. Selv om vi beholdt de fleste hvitevarene ble det et helt nytt kjøkken. Nye fronter, nye skuffer, ny benkeplate i marmor-look som går helt opp mot skapene og over de gamle stygge flisene. Veldig god service fra Ole. Vi har følt oss så ivaretatt og trygge hele veien. Han er veldig presis og kjekk å samarbeide med. Forstår raskt hvordan vi vil ha det og hjelper til med gode nye beslutninger. Jeg fikk nytt kjøkken på 2 dager, jeg fikk det kjøkkenet jeg har drømt om og til en penge jeg har råd til, jeg kan fortsatt ikke tro det, det er blitt så lekkert! Dette kan virkelig anbefales - Tusen takk Ole og Terje, dere har gjort en kjempejobb!!!

 25. Hei. Vi vil takke for leveranse. Ørjan gjorde en veldig bra monterings jobb og alle målene Stian tok stemte. Vi er strålende fornøyde med sluttresultatet.

 26. Er så fornøyd med Norsk kjøkkenfornying. Fra Ole som var ute og tok mål, hjalp til å finne løsninger,og ikke minst Stig som monterte det hele 👍 Stod på fra tidlig formiddag til sene kvelden, til han var ferdig. Kjøkkenet ble som nytt 😁 Topp service. Tusen takk til begge to 💐

 27. Per Helge og Frode fra Kjøkkenfornyeren er mine nye helter ! Jeg er storfornøyd med servicen levert, fra A til Å !!
  Per Helge gjorde en kjempefin jobb med oppmåling og tegninger. Dobbelsjekket alt før bestillingen gikk i produksjon👍Tålmodig var han når jeg valset mellom diverse valg 😉
  Frode er den blideste montøren jeg noen gang har truffet 😀 Selv med hevelse og vondt i den ene hånden monterte han hele kjøkkenet og badet rutinemessig og proffesjonelt !
  Makan til service er det lenge siden jeg har opplevd !
  Jeg er trygg på å anbefale Kjøkkenfornyeren til alle jeg kjenner og vil så absolutt håpe at de velger Per Helge fra Larvikskontoret…og er de heldige så kommer Frode for å montere 😃PS : Det nye kjøkkenet mitt er missunnelsesverdig 😍

 28. Vi har fått byttet ut våre skapdører og fått nye skuffer. Vi er kjempefornøyd med Per Helge i Larvik. Alt skjedde som lovet, og vi ble informert hele tiden. Vi er litt nøye på at det som loves, holdes - bla. det som skal skje på de forskjellige datoene. Og det var helt perfekt. I tillegg var snekkeren som kom, helt topp. Alt ble utført på en dag.
  Jeg vil anbefale Per Helge og snekkeren til andre.

 29. Etter å ha vurdert ulike nye kjøkkenmodeller uten å finne noe vi ønsket, kontaktet vi Kjøkkenfornyeren. Fikk god og profesjonell hjelp av Per Helge fra Kjøkkenfornyeren Vestfold og Telemark. Noen av de gamle skrogene ble beholdt, men mye ble nytt. Nye skuffer og noen nye skapmoduler gjorde «susen» . Kjempefornøyd med arbeid og resultat + pris! Anbefales på det varmeste!

 30. asle tollefsen og otto melsom er meget godt fornøid med resultatet fra kjøkken fornyeren. takk till per helge fra larvik.

 31. Vi bestilte nye skuffer og fronter til vårt gamle kjøkken hos Per Helge fra Kjøkkenfornyeren Vestfold. Vi er veldig fornøyd både med resultatet og servicen. Kan anbefales.

 32. Vi bestilte befaring gjennom Per Helge på Kjøkkenfornyeren i Larvik i forbindelse med oppgradering av kjøkken på hytta.
  Befaring, levering og montering ble gjennomført til avtalt tid og avtalt pris. Vi er veldig godt fornøyd med servicen underveis og ikke minst resultatet av arbeidet.

 33. Vi har handlet av Per Helge, kjøkkenfornyeren i Vestfold og Telemark. Veldig fornøyde med vårt nye kjøkken. Gode løsninger og alt kom til tiden.

 34. Vi bestemte oss for å bytte kjøkken i våres. Etter å sjekket hos 3 - 4 leverandører, oppdaget vi at de var mer interesserte i å selge hvitevarer og at det var hvitevarene som på en måte satte prisen på kjøkkenet. Etter hvert ringte vi til Norsk Kjøkkenfornying, som kom hjem til oss etter kort tid. Vi fikk pris på komplett oppgradering og bestemte oss der og da. Montøren (en kjekk og høflig og effektiv mann som het Bjørn, kom til avtalt tid - til og med litt før. Hele prosjektet var komplett i løpet av et par arbeidsdager. Superfornøyd med selger, montør og gjennomføring. Hvitevarene? De kjøpte vi selv, de ble selvfølgelig montert av Norsk Kjøkkenfornying - sømløst.

 35. Vi er veldig fornøyd med alt vedrørende vårt nye kjøkken. Jeg vil si vi var mer enn fornøyd. Faglig arbeid fra snekker var fantastisk. Så jeg vil anbefale dere til alle som ønsker nytt kjøkken. Også topp fra han som kom først, så hyggelig, velstelt og pen. Vi hadde en god tone sammen på alle måter.

 36. Vi har denne uka fornyet vårt kjøkken og er storveis fornøyd både med resultatet men også med måten det ble gjennomført på. Helt fra første kontakt og og så kontrakt og frem til levering og arbeidet utført har alt vært helt strålende og i tillegg har snekker, rørlegger og elektrikker vært veldig bra slik at alt og alle kan anbefales på det varmeste!

 37. Nå har vi hatt fornyet kjøkken i vel en måned. Vi er veldig fornøyd! 🙂 Utmerket service og rask og god montering.
  Vi har allerede anbefalt dere til slekt og venner som tenker på kjøkkenfornying.
  Fortsatt god sommer! 🌞
  Hilsen Trond og Signy på Årnes

 38. Da er kjøkkenet på plass og jeg er kjempefornøyd!
  Perfekt utført av en hyggelig, dyktig håndverker 👍
  Riktig god sommer! ☀️
  Hilsen Anne Marie på Haga 😊

 39. Vi er veldig fornøyd med vår innvendige fornyelse av kjøkkenet. For Per Helge i Vestfold/Larvik var ingen ting umulig av det vi spurte om. Det ble en flott karusell som kan trekkes helt ut, i hjørneskapet. Den hadde jeg ventet på i 29 år. Det ble skuffer i de 4 underskapene. Nå får jeg tak i alle servisene uten å krype ned på knærne. Det har blitt dempere på alle skapdørene. Godt for dem med høreapparat. Skuffene ble skiftet, slik at de og har dempere. Vi var veldig imponert over montøren. Han var rolig, rask og effektivt. Og det var mye som skulle skiftes. Skrogene kunne vi beholde og vi beholdt dørene, for de bjerkedørene synes vi er vakre. To dører ble skiftet ved vasken. Vi er veldig godt fornøyd med service, planlegging, levering og montering. Kjøkkenfornyeren kan anbefales.

 40. Skal du fornye kjøkkenet ditt? Da anbefaler jeg å ta en prat med Per Helge Berg hos Norsk Kjøkkenfornying Vestfold, Larvik.
  Du får "Nytt" kjøkken på få dager, og leveranse og montering leveres til avtalt tid.
  Montør Frode Nordby / Nordfix - er en likandes kar som ikke gir seg før jobben er ferdig uansett hvor mye ekstra arbeid som skulle dukke opp underveis

 41. Vi er veldig fornøyd med nytt kjøkken og gleder oss over det hver dag. Veldig god service og gjennomføring av prosjektet fra Norsk Kjøkkenfornying. 👍

 42. Min erfaring med Norsk kjøkkenfornying i Kristiansand har utelukkende vært positivt. Bestillinger og tidspunkt for levering og montering har gått helt etter planen, Takk Simon! Jeg er så fornøyd med resultatet og gledelig overrasket over den fine finishen alt fikk. Noen skap ble byttet ut, noe kunne brukes som de var, og det ferdige resultatet ble virkelig kjempefint. Dyktige montører klarte til og med å få skjevheter til å se rett ut, huset vårt er over 100 år :) Anbefales på det varmeste.

 43. Vil anbefale Norsk Kjøkkenfornying på det sterkeste 🙂. I løpet av kun 2 dager forvandlet de vårt utdaterte kjøkken til et lekkert og moderne drømmekjøkken. Vi har nå betydelig bedre plass i skuffer og skap. Våre behov ble imøtegått på alle punkter. I tillegg så de gode løsninger for oss, som vi ikke hadde tenkt på. Gamle skrog fikk nye lyse fronter og nye større skuffer med demping ble satt inn. Overskap ble bygget opp til taket. Man sparer både tid og miljø ved å kombinere gammelt (men brukbart) og nytt. Svært praktisk at Norsk Kjøkkenfornying engasjerte elektriker og rørlegger. De var alle veldig hyggelige, effektive og fleksible. Vi er meget fornøyde med vårt nye kjøkken 😊

 44. Jeg er kjempefornøyd med kjøkkenet som "Larvik Kjøkkenfornyeren" har montert! Jeg har fått et lekkert og funksjonelt kjøkken. Det har vært et hyggelig og meget godt samarbeid med Per Helge i Kjøkkenfornyeren, avd. Larvik. Han som monterte kjøkkenet mitt var ordentlig flink og jobbet raskt og nøyaktig. Elektrikeren og rørleggeren, som begge var innleid fra andre firmaer, gjorde også en skikkelig god jobb.
  Tusen takk fra en meget fornøyd kunde!

  Åsa i Sandefjord kommune.

 45. Meget godt fornøyd med Norsk Kjøkkenfornying. Hyggelig og profesjonell befaring som gav gode råd om løsninger. Punktlig levering helt i henhold til bestilling. Og punktlige, løsningsorienterte og effektive håndverkere som det var hyggelig å ha i hus.

 46. Vi er kjempefornøyd med arbeide gjort av fagfolk, service og resultatet. Anbefaler Per Helge på Kjøkkenfornyeren Vestfold i Larvik
  Tusen takk!

 47. Hei
  Vi har en hytte i Viksfjord, og vi har i høst kjøpt nytt kjøkken av Per Helge fra Larvik. Veldig godt fornøyd med kjøkkenet og service fra Per Helge og
  montør Frode Nordby.

 48. Meget fornøyd med både selger, Per Helge fra Larvik, og montør Frode Norby. Mange utfordringer og tillegg underveis som de løste helt fortreffelig.
  Sluttresultatet ble over våre forventninger! Kan trygt anbefale disse to. Alltid godt humør og skikkelig på tilbudssiden.

 49. Jeg handlet mitt "nye kjøkken" hos Per Helge på Kjøkkenfornyeren Vestfold i Larvik. Ble så fornøyd med min svarte kjøkkeninnredning, nye skuffer og benkeplate.
  Servicen var veldig god og alle avtaler ble overholdt.
  Monteringen gikk raskt og effektivt på 1 dag. Kan anbefales på det sterkeste 👍

 50. Vi er kjempefornøyd med vårt ny-renoverte kjøkken fra Kjøkkenfornyer Tromsø. På to dager fikk vi nye fronter, benkeplater pluss kjøkkenøy. Et godt gjennomført og effektivt arbeid av Tomas og Mads. De er veldig hyggelig, hjelpsomme og løsningsorienterte. God kommunikasjon gjennom hele prosessen. Anbefales på det varmeste.

 51. Vi er kjempefornøyde med det som Per Helge hos Kjøkkenfornyeren har gjort for oss på vårt kjøkken. Veldig fint å få ordnet med dempere på skap og skuffer på kjøkkenet. Vil gjerne anbefale Kjøkkenfornyeren for andre også.

 52. Vi er veldig fornøyd med oppgradering av vårt kjøkken etter avtale med Tromsø Kjøkkenfornying v/Thomas Fremnesvik. Hyggelig og løsningsorientert selger som fikk arbeidet utført som planlagt, samt koordinering med rørlegger og snekker.
  Flott utført arbeid, anbefaler dem gjerne.

 53. Jeg er meget fornøyd med fornying av mitt kjøkken som ble kjøpt av kjøkken fordyrende Tellenark og Vestfold ved per Egil Berg .nøye flinke og raske folk dette er absolutt og anbefale

 54. Heisan!
  Vi, Laila og Thorbjørn Larsen i Sandefjord, gjorde den genistreken at vi kontaktet Kjøkkenfornying i Larvik. Vi kom i kontakt med med Per Helge, Kjøkkenfornyeren Vestfold i Larvik. Han var meket sakelig og ga oss en meget god forhåndsservice. Vi handlet, det ble levert og montert til avtalt tid. Montøren virket meget profisjonell, og utførte et meget flott arbeid. Ve er meget førnøyd med vårt "nye" kjøkken.

 55. Vi er veldig fornøyde med nye fronter og skuffeseksjoner på kjøkkenet,. Hyggelig selger og dyktig og hyggelig montør. Vi vil anbefale dere til venner. 😀😍

 56. Vi er veldig fornøyd med vårt « nye» kjøkken, som vi handlet hos Per Helge v/kjøkkenfornyeren Vestfold😃Alle avtaler ble overholdt til punkt og prikke👍 Kan trygt anbefale både Per Helge, montør Frode og Norsk kjøkkenfornying.

 57. Toppenbetyg til Norsk Kjøkkenfornying. Bra pris og ikke lang ventetid. Byttet skapluker med hengsler, fronter til skofferne, nye lyslister. Et rask og nøye utførd arbeide av montøren Frode.
  Har fått skryt av andre at det blev så bra.
  Kan virkeligen anbefalle dem😊👍

 58. Norsk kjøkkenfornying Hamar skal ha ros for oppgradering av kjøkkenet vårt. Proffe i hele prosessen. Fra selger til montører. Anbefales på det varmeste. Tusen takk

 59. Tusen takk for strålende utført arbeid i samtlige ledd. Alle avtaler har blitt holdt, god veiledning og oppfølging. Stian, som var vår konsulent har vært en strålende representant for firma. Løsningsorientert, fremoverlent og kundevennlig. 10 av 10! Snekkerne, som forøvrig også var helt topp, forandret gammelt til nytt på kun to dager, og resultatet er langt over hva vi hadde forventet. Er du ute etter solid håndverk, service og et godt sluttresultat, må du velge dette firma!

 60. Tusen takk for en utmerket service og et kjøkken som vi ble fantastisk godt fornøyd med!
  En stor takk til Ronny Skoglund som kom på befaring, tok mål og sørget for en leveranse uten en eneste mangel/feil. Kjøkkenet, inkludert skifting av benkeplate og ny INTRA kjøkkenvask ble ferdig levert og installert i løpet av 2 dager, helt på dato og plan. Ronny Skoglund koordinerte arbeidet med montører og rørlegger på en måte som er bare å ta av seg hatten for!!! Dette konseptet kan virkelig anbefales:-). Mvh Knut, Flatåsen, Trondheim

 61. Vi er veldig fornøyd med det nye kjøkkenet våres😊Handlet hos Per Helge i Larvik. Alt gikk på skinner. Montør Frode kom tidlig om morgenen og kjøkkenet var ferdig på kvelden. Kan absolutt anbefale Per Helge og norsk kjøkkenfornying i Larvik 😊😊

 62. Vi har nettopp fornyet kjøkkenet vårt gjennom Norsk Kjøkkenfornying, og er svært fornøyde. Hadde fått anbefaling via en kollega. Alt forløp helt knirkefritt. Først var det Jørn på befaring, med gode tips og prøver. Så var det snekker Bjørn som utførte arbeidet. Ekstremt effektiv og veldig hyggelig - og ikke minst svært nøye og «pirkete» - og det er vi veldig fornøyd med! Alt var sømløst koordinert med rørlegger Hans Petter og elektriker Richard. Det var veldig tydelig at disse kara hadde jobbet tett sammen tidligere! Alle kom på avtalte tidspunkt. God stemning, og gode tips underveis, som ble umiddelbart effektuert. Resultatet ble enda bedre enn forventet. (Og NEI - vi har IKKE mottatt fordeler, eller blitt bedt om, å legge inn en vurdering!). Anbefales!

 63. Har handlet hos Per Helge på Kjøkkenfornyeren Vestfold i Larvik.
  Befaring ble raskt avtalt etter bestilling - hadde en fin samtale og , kontrakten ble skrevet og undertegnet i løpet av kort tid. P.g.a. ferieavvikling gikk det litt tid før arbeidet kunne bli gjort , ble holdt oppdatert - var hele tiden sikker på at jobben som skulle gjøres var under full kontroll.
  Rett etter ferieavvikling kom håndverkeren og monterte skuffene som var bestilt - effektivt og profesjonelt gjort.
  Kjøkkenfornyeren Vestfold i Larvik får de beste anbefalinger.

 64. Veldig fornøyd med mitt nye kjøkken , handlet hos Per Helge i Larvik . Proffe med oppmåling og service , og montør Frode var dyktig som sto på og fikk
  det montert på nesten to dager. Kan virkelig anbefales .

 65. Veldig profesjonelle nøyaktige og ikke minst hyggelige.Resultatet ble over all forventning. Et moderne kjøkken uten skjeve hjørner. Oppgraderte leiligheten på 2 dager . Raske og effektive .
  God kommunikasjon underveis og ingen misforståelser .
  Verdt pengene og absolutt å anbefale!
  Takker Stian og co fra norsk kjøkkenfornying Oslo .

 66. Jeg er veldig godt fornøyd med mitt helt nye kjøkken fra Kjøkkenfornyeren Vestfold. Alt fra planlegging til oppussing og montering har gått på skinner. Alt er nytt. Tak, vegger gulv og selvsagt innredningen. Var litt engstelig med tanke på at rekkehuset mitt er fra 1962 og at det nok var noen skjevheter her og der. Det var det ingen grunn til. Alt fungerer som det skal. Håndverkerne (rørlegger,maler, elektriker og montør) gjorde en utmerket jobb.Stor takk til elektriker Magne som i tillegg ordnet med noen andre småting og ga gode råd. Montøren Frode gjorde en utrolig bra jobb med tanke på alle skjevhetene. Prisen for det hele ble til og med litt lavere enn jeg hadde trodd på forhånd. Takk til Per Helge Berg for utmerket service. Dette kan jeg trygt anbefale.

 67. Er kjempefornøyd med mitt nye kjøkken. hyggelig og profesjonelle folk. Det anbefales på det sterkeste. Tusen takk til Ole og Stig.

 68. Med hjelp fra Kjøkkenfornyeren Vestfold v/ Per Helge har vi fått "nytt" kjøkken. Det ble montert nye fronter/ hengsler/ håndtak, og dermed ser det helt nytt ut. Få dager etter bestillingen var gjort, fikk vi beskjed om dato for levering, og leveringen ble gjort til avtalt tid av Frode. Vi er veldig fornøyd med resultatet, og en super service underveis. Dette kan virkelig anbefales.

 69. Vi er veldig fornøyd med både løsninger, service og ikke minst montør Frode. Har brukt Per Helge fra Kjøkkenfornyeren i Vestfold, Larvik. Han har hjulpet oss med å fornye kjøkken, bygge vaskerom og montert og planlagt store deler av barløsningen vår i uthuset. Anbefales på det sterkeste

 70. Jeg er veldig fornøyd med mitt helt nye kjøkken fra Kjøkkenfornyeren Vestfold. Hele prosessen fra start til mål problemfri med super service fra Per Helge Berg og dyktige handverkere. Anbefales!

 71. 5 juni 2022. Har fått skiftet fronter og benkeplate. Er veldig fornøyd med kjøkkenet. Vi kan absolutt anbefale firmaet . Ole Lunde gjorde en flott jobb. Hilsen fra Bergen.

 72. Veldig fornøyd.
  Holdt alle avtaler og utførte en nydelig jobb.
  Lett å få kontakt med, svarte fort på mail.
  Kan absolutt anbefales!!!

 73. Vi har fått fornya kjøkkenet av Per Helge hos Kjøkkenfornyeren i Larvik. Han var veldig flink til å følge oss opp heile vegen. Og vi er veldig fornøyd med resultatet og montering. Også etterbestilling og montering var veldig bra. Anbefales.

 74. Vi er superfornøyde med vårt nye kjøkken fra Per Helge på Kjøkkenfornyeren Vestfold/Larvik. Hyggelige møter i forkant, rask og nøyaktig levering og montering, et strålende resultat og mye bedre kjøkken enn det vi hadde. Kan absolutt anbefales!

 75. Etter jeg kontaktet Tromsø kjøkkenfornyer V/Tomas så gikk det 6 uker til jeg hadde fått en real overhaling på hele kjøkkenet mitt👌Bedre service skal du lete lenge etter.
  Så 1000 takk Tromsø Kjøkkenfornyer og Tomas for et strøkent resultat og kan på det sterkeste anbefale Tromsø Kjøkkenfornyer👍👍👍

 76. Veldig fornøyd med vårt nye kjøkken. Veldig god veiledning fra Per Helge fra kjøkkenfornyer Vestfold i Larvik. God service og oppfølging hele veien. Raskt og profesjonelt møntering. Anbefales på det starkeste.

 77. Vi er godt fornøyd med den kundebehandling og service vi mottok fra Per Helge i Larvik. Vi monterte sjøl fronter på skuffer og skap og er godt fornøyd med resultatet. Vi strevde en del med å finne fram til " Kundevurderinger", men det er tross alt en annen sak.

 78. Jeg er veldig fornøyd med mitt nye kjøkken. God veiledning fra Per Helge, kjøkkenfornyeren Vestfold i Larvik, resulterte i kjøkkenet som jeg alltid har drømt om. Må også få skryte av montøren Frode. Et flott team som holder avtaler og følger opp kundene. Anbefaler avd i Larvik på det varmeste. 🌺

 79. Svært fornøyd med Kjøkkenfornyeren i Larvik ved Per Helge Berg! Kjøkkenet ble som nytt og til avtalt pris og god oppfølging underveis.

 80. Tromsø kjøkkenfornying har skiftet skapdører, skuffer, sokkler og bygd skapene helt opp til taket på 6 kjøkken til Kaikanten Gryllefjord AS.
  Resultatet ble meget bra og vi som kunde er svært godt fornøyd med hele prosessen.
  Et besøk for befaring og måltaking, hadde med fargeprøver og typer skap. ENKELT for oss som kunde. Svært serviceinnstilt, og en hyggelig å positiv opplevelse å bruke Kjøkkenfornyeren i Tromsø. Takk til Tomas og Mats for vel utført arbeid👍Anbefales😃👍

 81. Vi er veldig fornøyd med vår kjøkkenfornying utført av Ole Jørgen Lunde i Bergen, hvor kjøkkenet fikk nye fonter, disk og skuffeløsning samt en ekstra benkeplate og overskap. Arbeidet ble raskt og fint utført og Ole Jørgen Lunde kom med gode forslag til hvordan vi kunne forbedre løsningen vi hadde. Vi har fått et kjøkken som vi kommer til å trives i, med klart bedre utnyttelse og skapplass. Arbeidet ble utført i henhold til hva som ble avtalt under befaring og samarbeidet med rørlegger og elektriker fungerte flott. Vi kan helt klart anbefale han til å fornye kjøkkenet ditt i Bergensområdet. Ingen forskuddsbetaling eller overraskelser underveis.

 82. Kom i kontakt med Ole Jørgen via Norsk Kjøkkenfornying AS da vi ønsket å pusse opp/fornye kjøkkenet vårt. God kommunikasjon fra start til slutt. Han var fokusert på å få til det vi ønsket oss og veldig løsningsorientert underveis i prosessen. Dette er en ildsjel i faget som virkelig liker det han gjør, og det synes. Jobben ble gjort med glans på EN dag, og dette selv om han manglet en mann og endte opp med å utføre omtrent all jobben på egen hånd. Prisen var satt på befaring og vi betalte først når alt var gjort.
  Om du vurderer å fornye kjøkkenet ditt i Bergens område, anbefaler vi helt klart at du tar kontakt med Ole Jørgen. Vi er kjempe fornøyd!

 83. Hans Petter Kristoffersen! Du er et funn🤗 Å komme hjem til mitt nye kjøkken i dag, var et eventyr. Den jobben er det ingen som hadde klart å utføre mer prikkfritt enn dette. Snakk om ferdigheter👏👏👏. Alt fra befaring, bestilling og bistand i prosessen fram til ferdig produkt gikk uten noe tull. Dette var profesjonalitet fra ende til annen. Tusen takk Hans Petter.

 84. Kjøkkenfornyelse: Etter å ha innhentet tilbud fra 4 forskjellige firmaer. Falt jeg tilslutt på firma Norsk Kjøkkenfornying. Selger Stian er profesjonell og en seriøs/ hyggelig mann. De overholder tider som er viktig i disse tider 😊. Sender håndverkere som er profesjonelle. Har ingen ting å sette finger’n på ..
  Storfornøyd med alt.
  Dette er et firma jeg kan trygd anbefale 👍

 85. Vi er veldig fornøyde med ny benkeplate og vask gjennom Kjøkkenfornyeren Vestfold og Per Helge. God oppfølging, hyggelige folk og jobben ble gjort på noen timer.

 86. Møte med Norsk Kjøkkenfornying var en positiv opplevelse fra bestilling til montering. Vi skiftet fronter, de kom som lovet og ble perfekt montert av en hyggelig fyr fra Stange. Vi er kjempefornøyde og koser oss med delvis nytt kjøkken👍😀

 87. Vi byttet nye fronter, vask og benkeplate, det blei kjempe fint. Monteringen gikk raskt og effektivt . hyggelig montør som utførte arbeidet meget bra. Vi syns nok at det virket litt dyrt ut da vi fikk pris, men kvaliteten på skapdørene ser meget bra ut. Vi er superfornøyd. Kan anbefales

 88. Vi er veldig fornøyd med vårt nye kjøkken, fikk også bestilt en type ,,veggseksjon,, og fikk masse bra skapplass. Vi handlet med Per Helge fra Larvik kjøkkenfirnyer, hyggelig mann. Monteringen gikk unna i en feil, og resultatet ble bra.

 89. Hei😊🌲Jeg er kjempe fornøyd og veldig fornøyd med at Frode var her å satt kjøkkenet opp.Trivelig kar .ønsker dere En God Jul&Et Godt Nytt År

 90. Handlet hos per helge på Kjøkkenfornyeren Vestfold i Larvik
  Vi er storfornøyd med vårt nye kjøkken monteringen gikk unna på en dag veldig bra kjøkkenet ble som nytt
  Anbefaler firma på det varmeste.

 91. Er kjempefornøyd med resultatet etter at hele kjøkkenet vårt fikk en solid oppgradering med nye fronter, flere skuffer og ny benkeplate mm. Jeg trodde man måtte skifte hele kjøkkenet for å få et så bra resultat. Det startet med et flott og løsningsorientert møte med Ronny Skoglund som har Midt Norge regionen, og det sluttet med en fabelaktig montør som leverte fra øverste hylle. I løpet av en lang dag var alt montert ferdig! Sånn skal det gjøres!! Vikhammer, desember 2021, Kjell Evensen

 92. Veldig profesjonelle og hyggelige i alle ledd. God kommunikasjon og forståelse for det jeg ønsket. Alle avtaler overholdt til punkt og prikke. Gjenbruk er i tiden, og det er flott at noen har tatt dette markedet på alvor. Jeg er så utrolig glad for mitt "nye" kjøkken. Hvem hadde trodd det kunne bli så bra bare i løpet av noen dager? Satt pris på at de kunne koordinere både rørlegger, elektriker og ikke minst en meget dyktig snekker. En spesiell takk til Tor Morten Stensbøl, som jobbet sent og tidlig for å bli ferdig. Like blid til tross for noen utfordringer underveis. Anbefaler firma på det varmeste!

 93. Jeg er storfornøyd med mitt nye kjøkken🥳 fra Tromsø Kjøkkenfornying. Med et ekstra overskap og brede skuffeseksjoner har jeg fått bedre utnyttelse og god plass, og ikke minst bygging til tak. Alt passet inn. Går bare og nyter nå. Hyggelig og hjelpsom selger og en superflink, trivelig og rask snekker. Bare lovord å si. Vil helt klart anbefales🤗

 94. Kjempefornøyd med det nye kjøkkenet vårt.
  Hyggelig selger.
  Alle deler var på plass, og passet.
  Koselig snekker.
  Anbefales på det varmeste.

  Mvh
  fam. Christiansen.

 95. Vi er superfornøyde med Norsk kjøkkenfornying i Oslo. God informasjon, god pris, god kommunikasjon underveis og ikke mest et supert resultat. Anbefales på det varmeste.
  Mvh Kari Hafstad

 96. Er kjempefornøyd med kjøkkenfornyeren i Tromsø fra bestilling til montering.
  Fikk skiftet benkeplate, vask og kitchenboard
  og er superfornøyd 😀

 97. Jeg er kjempefornøyd med Kjøkkenfornyern i Tromsø. Tomas og Mads har vært veldig hyggelige og blide, og har levert et flott kvalitetskjøkken som jeg er svært fornøyd med! Takk for veldig god service 🤩🤩 Mvh Kirsti Karlsen

 98. Fikk ny kjøkkenvask og benkeplater fra Norsk kjøkkenfornying avdeling Tromsø. Veldig fornøyd med hele prosessen. Tok bare 4 timer å få instalert og nydelig pent ble det. 🙂

 99. Veldig godt fornøyd med nytt kjøkken samt med de fargekombinasjonene som ble valgt. Arbeidet gikk raskt med en veldig hyggelig montør.

 100. Vi har hatt kjøkkenfornyern ved Tomas innom for planlegging og montering. Må bare si det at vi er kjempefornøyd med alt, Kjempeservice. På toppen er han en blid og trivelig mann. Kan trygt anbefale Tomas. Med hilsen Willy Mortensen

 101. Vi fikk nytt kjøkken i dag og det ble så fint.
  Er så fornøyd med Thomas som var og tok mål og Mads som monterte. Meget hyggelig begge to og kan virkelig anbefale Kjøkkenfornyeren.
  Nytt kjøkken for en rimelig penge.

 102. Vi veldig fornøyde med vårt nye kjøkken. Per Helge på Kjøkkenfornyeren Vestfold i Larvik var på befaring og kom med nye og gode løsninger til vårt nye kjøkken. Vi fikk et komplett nytt kjøkken, som vi er super fornøyde med. Per Helge brukte god tid og var nøye på at vi som kunde skulle bli fornøyde. Anbefaler han på det sterkeste.
  Godt utvalg av type kjøkken og benkeplater.
  Servicen var topp.
  Mvh
  Mariann og Tor

 103. Skiftet dører, knotter, lister, benkeplate og utslagsvask. Strålende resultat, kjøkkenet ble som nytt. Alt ble demontert og satt opp igjen i løpet av en dag.
  Veldig trivelig befaring og montør, og alt ble levert og utført etter avtale. Hadde tenkt å hente inn tilbud fra flere, men fant ut at det var unødvendig.
  Anbefales!

 104. Vi er kjempefornøyd med vårt nye kjøkken. Med benkplater, ny vask, dører, skuffer m.m. det ser ut som helt nytt kjøkken, og vi er superfornøyd, med service og produkt som vi handlet hos Per Helge på Kjøkkenfornyeren Vestfold i Larvik.
  De har vært punktlig med tid og informerte hele veien til slutt produktet sto klart.
  Vi kan ikke full rose dere godt nok.
  Tusen takk!
  Hilsen May Lill Kristoffersen Larvik

 105. Tusen takk,Thomas, jeg er superfornøyd med fornyelsen av dører,skuffer og benkeplate på begge mine to kjøkken som ble montert av deg. Ble levert som avtalt og resultatet kunne ikke ha vært bedre. Profesjonelt utført på en dag og jeg anbefaler Kjøkkenfornyeren på det varmeste.
  Mvh. Inger-Johanne A.Thorheim

 106. Det er ikke alltid man legger igjen positive kommentarer, men denne gangen er det virkelig fortjent!! I begynnelsen av mai kom Stian på befaring. Målte alt millimeternøye og forsikret at snekkeren var så god at vi ikke behøvde å bekymre oss over de utfordringene vi hadde pga skjeve vinkler i gammelt trehus. Kjøkkenet vi hadde hatt i 28 år var ikke helt pent i alle sammenføyninger, for å si det sånn.
  Han lovet oss montering i uke 26 eller 27. Og de holdt ord. Mandag i uke 26 fikk vi SMS fra snekker Tor Morten at han ville komme til oss på torsdag hvis det passet oss, Han kom kl 08:00 og kl 17 var han ferdig: 14 skapdører, 15 skuffer, plate på veggen og lyslister var på plass og div foringer og smågreier og silikonfuging var ferdig. Alt sammen MEGET pent utført. Dempere i alle hengsler, dører og skuffer, er superherlig. Om vi vil anbefale Norsk Kjøkkenfornying? JA! En ting til er at vi ikke betalte en eneste krone før kjøkkenet var helt ferdig. Det viser at de tør å si at de leverer kvalitet. Skulle gjerne lagt ut bilder, men det går jo ikke. God sommer!

 107. Veldig fornøyd med vårt nye kjøkken. Nytt og gammelt er blitt kjempefint. God hjelp med løsninger underveis i prosessen, da vi gjorde en del montering selv.
  Holder hva de lover.. Tusen takk

 108. Profesjonelt utført - fra A til Å!
  Vi anbefaler Norsk kjøkkenfornying på det varmeste:
  Holder hva de lover.
  Ærlige mhp produkter.
  Lydhøre for kundens ønsker og behov.
  Smidige mhp leveringer og løsninger.
  Hyggelige folk som man får lyst til å gjøre en ha del med.
  (Vurder å rocke opp hjemmesidene noe - virker noe gammeldagse i ft. hva dere egentlig står får...men kanskje er det et veloverveid salgstricks😉)

 109. Hei Jørn jeg er så fornøyd med mitt nye kjøkken ,dette har jeg tenkt på lenge og endelig fikk jeg bestemt meg . Du var så hyggelig og flink 🤗 nå er det så mye hyggeligere og kokkelere og en helt ny atmosfære rundt meg nå 😉Takk til Deg 🌹Hilsen Anne Mette Milsem

 110. Meget godt fornøyd med "nytt "kjøkken . Montørene var så behagelige og kyndige. Hilsen fra Gulliksen på Bjørkelangen.

 111. Dersom du bor i Bergensområdet og tenker på å fornye kjøkkenet ditt anbefaler vi deg å ta kontakt med Mads hos Norsk Kjøkkenfornying. Vi hadde to tilbud på komplett nytt kjøkken og to på fornying av overflater etc. Vi valgte Mads til å skifte alle overflater og en del utstyr. Sammen fant vi gode løsninger og vi fikk et helt nytt kjøkken. Nesten alt ble ferdig på en dag og arbeidet ble utført til vår fulle tilfredshet.

 112. Vårt over 30 år gamle Kjøkken fornyet og fremstår som nytt og moderne! Veldig bra utført til avtalt tid og pris av hyggelig montør Tomas. Anbefales !

 113. Nå er vårt nye kjøkken på plass og vi er kjempefornøyd. 😁 Tusen takk til snekker Bjørn som gjorde en kjempe jobb og til Stian for korrekt måling. Vi kunne ikke forventet noe bedre👍 Tusen takk til dere begge og god påske🐣🐥

  Mvh
  Britt Møllerhagen

 114. For 2. gang benyttet vi Per Helge hos kjøkkenfornyeren i Larvik. Flere nye skapstammer, nye fronter, dekksider, ny steinplate og ny innredning. Mange krevende tilpasninger bl.a. ifm at vi ville ha full takhøyde og bjelker i taket. Resultatet kunne ikke ha blitt bedre. Tillitvekkende planlegging, profesjonell og effektiv snekker (Frode). Anbefales sterkt.
  Mats og Toril

 115. Takk til Per Helge (Kjøkkenfornyeren Vestfold i Larvik) og montør Markus for et kjempefint kjøkken. Hyggelige mennesker og flott service og gjennomføring! Kjøkkenet fikk akkurat den stilen vi hadde sett for oss - bare enda bedre! Vi er kjempefornøyde med vårt nye kjøkken 😀

 116. Veldig fornøyd med mitt nye kjøkken. Montør Tommy kom på mandag morgen og da jeg kom fra jobb på tirsdag var det nytt kjøkken😊
  Takk til både Thomas og Tommy i Tromsø😊
  Anbefales!

  Hilsen
  Vigdis Gundersen

 117. Vi har fått montert nye dører og skuffer til vårt kjøkken. Vi handlet hos Per Helge på Kjøkkenfornyeren i Larvik, VestfoldTelemark.
  Takk til Per Helge som var en god rådgiver, tok korrekte mål og bestilte materialene!
  Vi er veldig fornøyd med resultatet. Firmaet leverte alt som bestilt til avtalt tid. Montøren, Frode Nordby, var profesjonell og behagelig.

  Vi anbefaler dette firmaet til de som ønsker nytt kjøkken eller bare fornye sitt gamle kjøkken.

  Med vennlig hilsen Helene og Erling Hoel

 118. Takk til Per Helge og snekkere.
  Jeg er kjempe fornøyd med mitt nye kjøkken. Jeg anbefaler dere til venner og bekjente.

 119. Vi er svært fornøyd med Norsk kjøkkenfornying Vestfold. Per Helge ga profesjonell service og tilbud i forkant av kontrakt. Frode Nordby som montør samt fikser det meste utførte flott arbeid, holdt tid og avtaler, blid og omgjengelig. Kjøkkenfornyingen ble levert til avtalt tid og pris. Enkelte detaljer ved utskifting av avtrekksvifte, tilpasning av hybelkjøkken og utskifting av fester ble tilpasset på plassen og noe ble laget på lokalt verksted i Larvik. Vi er superfornøyde med hele prosjektet og takker Per Helge og Frode for et flott gjennomført jobb!

  En hilsen fra
  Rita Anfinsen og Øystein Nilsen
  Sandefjord

 120. Hei , kjempefornøyd med nesten helt nytt kjøkken.Fra første dag Thomas startet planlegging til alt ble ferdig, har alt vært så enkelt å være kunde.Kjempefin service.Kan trygt anbefale dem . Tusen takk
  Hilsen Ann kristin Sørensen

 121. Vil bare takke Norsk Kjøkkenfornying for at et 23 år gammelt kjøkken og bad ble som nytt!! 👏🏻

  Jørn Fagerhaug kom og tok mål og ga tilbud, Krister Nordby og Håkon kom og monterte og alt ble helt tipp-topp! 🥳
  Ikke bare ble kjøkken og bad tipp-topp, men måten Jørn, Krister og Håkon jobbet på, både mht væremåte og ellers var helt upåklagelig!! Veldig imøtekommende, kom med fornuftige forslag som vi ikke hadde tenkt på, sympatiske og veldig dyktige!!
  Så Norsk Kjøkkenfornying kan anbefales 100% 😃👍🏻!!

  Igjen - tusen hjertelig takk!!

  Kjøkken og bad-hilsen fra Lillehammer

 122. Vi er veldig fornøyd med kjøkkenet.Per Helge gjorde en god jobb. Alt var mulig å få gjort. Snekkeren var rask og flink. Kan anbefales!!

 123. Veldig godt fornøyd med Kjøkkenfornyeren Vestfold! Meget hyggelig både befaring og montasje, levering som avtalt, kvalitet fremstår som enda bedre enn forventet. Gode innspill til løsninger vi selv ikke hadde tenkt på ved fornyelse av en litt gammel og kjedelig innredning i et en leilighet for typisk 1. gangskjøpere. Koordinering med rørlegger fungerte også smertefritt. Anbefales på det varmeste om du skal ha nytt kjøkken til en fornuftig pris!

 124. "Nytt" kjøkken på plass. Dette var virkelig bra. Med alle de gode omtalene som ligger her, så hadde vi veldig høye forventninger.
  Stian og Tor Morten: Dere leverte enda bedre!

 125. Da er vårt nye kjøkken på plass og vi er veldig fornøyd med norsk kjøkkenfornying.Takk til Stian for korrekt oppmåling og takk til Tor Morten som gjorde jobben,veldig nøye og behagelig kar.Det ble nye skapdører og ei flott kjøkkenøy,som jeg er veldig glad i.(og vinhylle👍😊Vi blir å anbefale dere videre.Tusen takk og god jul🎄🎅🤶

 126. Vi er veldig fornøyd med vårt nye kjøkken ,alt kom på dagen etter avtale ,meget dyktig montør.
  Vi vil anbefale Kjøkken fornyeren til alle venner og familie .
  Takk til Stian Bjørtomt og Krister Nordby.

  Hilsen Kari Ann og Stein Erik Bakke

 127. En stor takk til Mads hos Kjøkkenfornyer Vest. Prosessen gikk over all forventning, fra konsultasjon, med gode og flotte forslag, overraskende innsikt over hva som burde gjøres. Mads er faglig dyktig innenfor sitt fag, med yrkesstolthet og ønske om å levere et godt arbeid, hvilket er en skjelden egenskap i våre dager. Det er med de beste skussmål jeg anbefaler Mads hvis en ønsker å få et nytt kjøkken. Det overgikk så absolutt alle mine forventninger og det skal noe til da en verdsetter nøyaktighet og estetikk. Så tusen takk igjen Mads. Ps kan så absolutt kontaktes hvis en trenger ytterligere info. eller før og etterbilder.

 128. Tusen takk til Per Helge i kjøkkenfornyeren Larvik/Vestfold. Strålende fornøyd med det nye kjøkkenet. Lyst og flott!
  Takk for topp service 😊

 129. Tusen takk til Per Helge,kjøkkenfornyeren Vestfold og Telemark, kjempe fornøyd med mitt nye kjøkken, og tusen takk til den hyggelige montøren. Hilsen Aud

 130. Tusen takk til Tomas i Tromsø for god service og ikke minst godt håndverk.
  Jeg ble superfornøyd med det nye kjøkkenet og kan virkelig anbefale andre å bruke Tomas til kjøkkenfornying. :-)

 131. Tusen takk for forvandling av mitt kjøkken. Et burgunder kjøkken fra -77 ble lyst og fint.
  Er knallfornøyd 🤩
  Det var Mads som gjorde jobben, noe han for øvrig gjorde helt utmerket, og på noen timer hadde jeg fått nytt kjøkken.
  Mads er også en meget hyggelig kar og servicen upåklagelig 😊
  Hilsen fra Rita

 132. Tusen takk til Per Helge og håndtverker Markus for en fantastisk jobb,kjøkkenet er som nytt🤗Mvh Gunn og Roy Johannessen

 133. Hallo. Vi er kjempefornøyd med ny benkeplate på vårt kjøkken. Handlet hos Per Helge hos Kjøkkenfornyeren Vestfold i Larvik.
  vi fortalte det til naboer i borettslaget , noe som gjordet at det ble nye benkeplater i to leiligheter til.

  hilsen Laila og Terje

 134. Takk til Per Helge, Kjøkkenfornyeren i Larvik.
  Er kjempefornøyd med alt, fra forslag til ferdig resultat. Kjempehyggelig og flink montør🤗👍
  Vi har fått et nytt, lyst og fint kjøkken.
  Mvh.
  Marianne og Tormod Semb
  Langesund

 135. Hei.
  Jeg har handlet av Per Helge (Vestfold & Telemark ) og er kjempefornøyd med mitt nye kjøkken,er å anbefale 😊
  Mvh Sølvi.

 136. Veldig godt fornøyd med Tomas fra Tromsø. Først informasjon, vurdering og tips. Deretter ble jobben gjort både raskt og nøyaktig. Kjøkkenet framstår som nytt!
  Tomas vil jeg anbefale for alle som ønsker kjøkkenfornying!

 137. Vi pusset opp vårt kjøkken med hjelp av Norsk Kjøkkenfornying, og vi er superfornøyd!!! Det har vært en meget god opplevelse. Flinke og behagelige mennesker, topp service, ett strålende resultat og en en helt OK pris. Stor takk til selger Stian for hjemmebesøk og gode råd, og til snekker Krister Nordby for veldig godt utført arbeid! Vi setter stor pris på at dere også ordnet med rørlegger. Vi gir dere, med stor glede, våre beste anbefalinger!
  TusenTakk for ett helt nytt kjøkken!
  Hilsen Maud og Terje Spjeldnes

 138. Er bare ett ord. STRÅLENDE!
  Fremstår som helt nytt kjøkken og er fornyet av fantastiske Tomas Fremnesvik her i Tromsø. Behsgelig kar å forholde seg til både som selger og montør.
  Kjøkkenfornying kan virkelig anbefales. Enkelt og greit

 139. Vi har vært utrolig fornøyde med hele prosessen med Kjøkkenfornyeren Tomas i Tromsø. Fra befaring til ferdig fornyet kjøkken. Han kom med profesjonelle råd og forklarte på en fin og enkel måte under befaringen. Han holdt oss godt oppdatert underveis, og selve fornyingen gikk fort og effektivt og ble ferdig til avtalt tid. Alt er pent og proft satt sammen, noe til og med gjester har bemerket. Vi har nå et kjøkken vi stortrives i! Vi kan anbefale Norsk Kjøkkenfornying på det varmeste.

 140. Superfornøyd med det «nye» svarte kjøkkenet vårt, og med Tomas som håndverker! Det ble utrolig flott, og man ser at han er nøye og faglig dyktig. Tusen takk!

 141. Veldig fornøyd med kjøkkenfornying og Tomas her i Tromsø, vi fikk super fin kjøkken og kjempeservice, Tomas er dyktig og nøye, og kom med gode forslag, vi kan anbefale Tomas og kjøkkenfornying, helt perfekt.

 142. Veldig fornøyd med både service og ikke minst resultat. Tomas i Tromsø tok et 90-talls kjøkken og fikk det til å se ut som et splitter nytt kjøkken. Raskt unnagjort til en fornuftig pris!

 143. Jeg har fått montert ny oppvaskkum og benkeplate og er veldig godt fornøyd både med varen og servicen jeg fikk.
  Tusen takk til Tomas. 😊

  Hilsen Rigmor Pettersen

 144. Vi har handlet hos Per Helge på Kjøkkenfornyeren Vestfold i Larvik.

  Vi er svært fornøyde med kvaliteten på materialene som er brukt. Likeledes med de tekniske løsningene som er lagt i systemet. Det borger for at vi har fått et kjøkken som vi vil ha glede av i mange år framover.
  Vi satte også pris på at arbeidet ble varslet og igangsatt til avtalt tid.
  Spesielt vil vi rose montøren Per Helge for svært nøyaktig og kvalitetsmessig utført arbeid. Han arbeidet raskt og effektivt og viste kreativitet når det var nødvendig å finne nye løsninger pga nyinnstalleringen.

 145. Nå er vårt kjøkken fornyet! Vi tok kontakt med Per Helge hos Kjøkkenfornyeren i Larvik og fikk god hjelp. Besøk med befaring og rådgivning var bra, oppmålingen var grundig og nøyaktig. Delene kom på tiden og montøren var rask og nøyaktig. Vi er strålende fornøyd med resultatet!

 146. Da har vi fått våre nye fronter og er strålende fornøyd. Levert i henhold til avtale og pris. Snekkeren som monterte var en veldig flink fyr.
  Dette kan anbefales.

 147. Vi ønsket skapene under benkeplaten byttet ut med skuffer, og lurte på om gamle skapskrog kunne bli stående. Det var ikke noe problem! Vi ønsket en blåfarge som ikke var i fabrikkens sortiment, vi fikk dermed frontene grunnet og har så malt selv. Vi er veldig fornøyd med resultatet! Det var en god prosess å samarbeide med Per Helge fra Larvik-kontoret og en flink snekker med en ung hjelpemann. Firmaet anbefales!

 148. Vi handlet hos Per Helge på Kjøkkenfornyeren i Vestfold i Larvik. Fra første kontakt og til det endelige resultatet er vi veldig godt fornøyd- så langt. Det har vært en profesjonalitet i hele prosessen som har vært upåklagelig. Fra Per Helges kontakt, oppmåling i den innledende fasen, den rettidig leveransen og montørens arbeid har vært meget tilfredsstillende. Vi er godt fornøyd og føler kjøkkenet nå har blitt slik vi håpet. Takk for jobben

 149. Vi anbefaler (terningkast 6) Norsk kjøkkenfornying Vestfold. Per Helge ga profesjonell service og oppfølging gjennom hele kjøkkenprosjektet. Kjøkkenfornyingen ble levert til avtalt tid og pris. Enkelte snekkerdetaljer (til skuffefronter) ble laget på lokalt verksted i Larvik. Vi fikk også spesialtilpasset fester til dører for et hjørneskap. Etter seks måneders bruk er det ingen tegn til redusert kvalitet på kjøkkenfronter, dørhengsler etc.

  Med vennlig hilsen
  Rune og Lucia Øverland

 150. Jeg har handlet med Per Helge på Kjøkkenfornyeren Vestfold i Larvik. Jeg er meget fornøyd med service og mitt nye kjøkken. Har allerede anbefalt dere til venner.
  Eva Handeland i Helgeroa

 151. Fikk byttet til ny benkeplate og ny oppvaskkum. Er så fornøyd, raskt gjort av en hyggelig snekker. Jeg anbefaler kjøkkenfornyeren på det varmeste. Hilsen Reidun

 152. Vi er imponert over profesjonaliteten – fra en informativ og innbydende hjemmeside, via Stians oppmåling, kundebandling og koordinering, til Kristers grundige og nøyaktige snekker-arbeid. Alle involverte kom på avtalt tid; forespeilet tid for gjennomføring og pris var som avtalt. Og resultatet – et helt ”nytt” kjøkken – er vi svært fornøyd med. Norsk Kjøkkenfornying anbefales for alle som har tilsvarende planer.
  Hilsen Bente og Jan Erik

 153. Hei, vi har benyttet Thomas Fremenesvik i Tromsø. Generelt var vi veldig fornøyd med alle fasene i prosessen. Han kom på befaring og tok seg tid til å diskutere løsninger. Fordelen var at han også monterte kjøkkenet og kunne derfor gi gode råd fra start av. Tilbudet han gav var konkret og i henhold til det som ble fakturert. Vi har vedlig fornøyd med sluttresultatet. Han anbefales.

 154. Vil takke Stian som gjorde nøyaktige mål og kom med gode tips og en takk til Ola som har fått alt på plass. Vi er superfornøyde
  Hilsen Espen og Jannicke i Oslo

 155. Hei,vi er så fornøyd med det nye kjøkkenet.Ble så fintTakk til Bjørn og Christer for god jobb.Mvh Gudrun og Erik.

 156. Vi takker Tomas Fremnesvik (Kjøkkenfornyer Tromsø) for en utmerket jobb. Befaring skjedde dagen etter at vi hadde meldt inn vår interesse, og kjøkkenet var levert på avtalt dato få uker senere. Til en veldig grei pris fikk vi et fantastisk flott, nytt kjøkken.
  En profesjonell, servicevennlig og hyggelig opplevelse! Takk for det!
  Anbefales!

 157. Takker Per Helge for løsningen på ny kjøkkenvifte med nytt skap som er tilpasset den tidligere fornyingen. Nå er kjøkkenet helt fornyet og vi er ordentlig fornøyde - også med den nye viften.

 158. Hei Mads.
  Tusen takk for kjøkkenet. Det var en meget hyggelig opplevelse å få restaurert det gamle kjøkkenet, å at det skulle utgjøre en så stor forskjell hadde eg ikkje trudd. For en super service du leverte.
  Du blir garantert kontakta igjen om ikkje så lenge.

 159. Vi er veldig fornøyde med jobben som ble gjort! Dere holdt avtaler . Og selve kjøkkenet ble veldig fint!
  Hilsen Inger

 160. Vi har fornyet oss litt hva gjelder kjøkkenet. Med god rettledning og tips fra Per Helge pluss en dyktig håndtverker ble det meget bra resultat. BRA!!!!

 161. En stor takk til Per Helge, Kjøkkenfornyeren Vestfold, Larvik. Jeg er kjempefornøyd med alt dere gjorde hos meg på mitt kjøkken. Gode forklaringer før avgjørelser ble tatt og en flink og hyggelig montør. Da jeg ringte om noen nye ønsker mht dørhåndtak : Ingen problem. Tusen takk for mitt nye lyse fine kjøkken.

 162. Stor takk til Per Helge i Kjøkkenfornyeren Vestfold, Larvik for prosessen med nye benkeplater og skapdører. Alt passet 100% ved leveransen. Skreddersøm var ikke noe problem og alt ble levert til rett tid. Kan absolutt anbefales.
  hilsen
  Sigmund Fjellberg & Emma Kittelsen
  Tjøme

 163. Tusen takk til Per Helge i Kjøkkenfornyeren Vestfold, Larvik for et flott resultat med vårt vaskerom. Hyggelig konsultasjon, gode råd og veiledning til praktisk og god planløsning. Til slutt dyktig gjennomføring og oppføring. Vi fikk en forvandling av et smalt upraktisk rom til et flott vaskerom med plenty av skapplass og masse benkplass!

 164. Vi tok kontakt med Kjøkkenfornyeren Vestfold i Larvik, da vi trengte et «nytt kjøkken».
  Vi er kjempefornøyd med både hjelp til å finne riktige løsninger, og mål som gjorde at alt ble helt perfekt. Snekkeren gjorde også en flott jobb!
  Vi kan anbefale dem på det varmeste.
  Mvh. Main og Bjørn😊

 165. Til Per Helge på Kjøkkenfornyeren Vestfold i Larvik.

  Takker for topp service vedrørende ombygging og modernisering av eldre kjøkken i vår nye leilighet.
  I tillegg til god kommunikasjon og oppfølging, satte vi også stor pris på de dyktige håndverkerne du anbefalte vedrørende gulvbelegg og snekkerarbeid.

  Alt ble levert og montert til avtalt pris og tid.
  Tusen takk for samarbeidet.

  Mvh Tom og Gerd

 166. Vi er veldig fornøyd med jobben som Per Helge Berg og Kjøkkenfornyeren Vestfold har gjort. Det var god veiledning og fagkunnskap fra første møte til ferdig montering. Kjøkkenet ble som nytt til en overkommelig pris.

  Hilsen Anne og Terje i Tønsberg.

 167. 6. desember 2019
  Tomas i Kjøkkenfornying Tromsø har levert en kjøkkeninnredning som ble perfekt tilpasset den gamle innredningen fra 1987. Skapene ble forhøyet til tak, rør fra kjøkkenvifte ble skjult. Kjøkkenet ser helt nytt ut, men skrogene er de samme. Nye skuffer og dører fungerer lydløst.
  Nøyaktig og presist arbeid. God serviceinnstilling - kan gjerne anbefale Tomas til andre.
  Hilsen Kirsti Baardsen

 168. Tusen hjertelig takk Thomas, det ble et nydelig resultat med to store skuffer der det var skap og nye fronter på oppvaskbenk. Jeg anbefaler Kjøkkenfornyeren, man slipper å kaste brukbare skap, med riving og masse ekstra arbeid og de har flotte fronter og gode skuffer og alt lages etter de målene man har på innredningen. Veldig god service og absolutt nøyaktig arbeid.

 169. Alle skap- og skuffefronter byttet, nye benkeplater og vask. Det å bruke Norsk Kjøkkenfornying har vært en glede. Alt har gått på skinner - fra Stian på hjemmebesøk, som gir gode råd og veileder, til snekker Ola, som utførte arbeidet raskt, pent og nøyaktig. Rørlegger og elektriker som dere skaffet, var også svært dyktige og effektive.
  Dette har vært en god opplevelse fra a til å, og dere anbefales på det varmeste. God jul til dere.

 170. Jeg har fornyet kjøkkenet mitt, skapdører og skuffer på over og underskap. Ny benkeplate og oppvaskkum..
  Resultat ble bare sååå.. fint. En takk til Norsk Kjøkkenfornying og spesielt snekker Bjørn Nordby
  Dere er hyggelige mennesker som vet hvordan god kundebehandling og arbeid skal gjøres
  Jeg vil anbefale de som har planer om det samme, bruk Norsk Kjøkkienfornying.

  Bjørn Sollien, Furnes

 171. Vi er svært fornøyd med vårt nye kjøkken.
  Snekkern har gjort en kjempejobb .
  Anbefaler mer enn gjerne 😀

  Kirsten og Jens P Dahle
  Trondheim

 172. Marianne Pajuvirta :
  15.8.2019
  Vi gjerne rette en takk til Stian og Krister for en kjempejobb. Behagelige,
  dyktige og hyggelige folk som virkelig kan jobben sin. Vi er kjempe fornøyd med vårt nye kjøkken.

  Vi kommer helt sikkert til å anbefale dere dersom noen vil fornye sitt kjøkken.

  Hilsen Pauli og Marianne

 173. Tusen takk til Thomas i Tromsø , som tok bestillingen min for nye fronter, bygde skapene opp til taket og monterte frontene raskt og profesjonelt. Hele kjøkkenet er forvandlet og er kjempe fornøyd 😊. Anbefales!

 174. Nå er mitt nye kjøkken 100% ferdig og det ble helt fantastisk, enda finere enn jeg hadde våget å drømme om.
  Men det som har imponert meg aller mest med hele prosessen er den "smågutten" som kom inn døren og skulle montere det hele.
  Krister Nordby er den mest behagelige håndverkeren jeg noen gang har hatt i hus. Jobbet rolig, effektivt og utrolig nøyaktig.
  Jeg er overveldet over at det finnes så dyktige og pliktoppfyllende med slik faglig stolthet blandt våre unge.
  Tusen takk for et fantastisk kjøkken og spesiellt takk til Krister.

  Ingrid Anne Moripen, Kongsvinger

 175. Hei Stian
  Da er det nye kjøkkenet tatt i bruk. Til stor glede.
  Synes sønnen i huset sa det best ' jeg trodde ikke det skulle bli sååå fint' :-)
  Jeg er helt enig med han.
  Det ble utrolig fint.
  Anbefaler dere til hvem som helst.
  Mvh Nina Nergård i Rælingen

 176. Hei !
  Både jeg og min kone er meget fornøyd med vårt nye kjøkken. Jobben som deres snekker Bjørn Nordby utførte hos oss kan vi ikke få fullrost. Kan på det sterkeste anbefale deres firma.
  Med vennlig hilsen
  Britt og Arild Johansen

 177. Erik Kosior
  22.02.2019
  Hei,vil takke for et meget fint kjøkken som dere leverte til meg,raskt og meget fint montert.Virkelig bra utført arbeid av montør Krister Nordby.
  Har allerede anbefalt dere til andre personer som vil fornye sitt kjøkken.
  Tusen takk. mange hilsen fra Erik Kosior på Kongsvinger.

 178. Var veldig fornøyd med det nye kjøkkenet ,og ikke minst av monterings mannen ,han gjorde en grundig og prima jobb
  Else og Stein Lisødegaard
  Lambertseter

 179. Takk til Ronny som tok mål og solgte oss ny fronter og benkplater, og til monteren Marijus som gjorde en utmerket jobb. Bravo ‼️ rask, kjap og kvalitet i alle ledd, takk, mvh David Green, Flatåsen.

 180. Vi takker for en 100% leveranse og montasje, meget fornøyd. Stian som en hyggelig selger som forsto hva vi ville ha.
  Tor Morten som en snekker av en kaliber som jeg kjente fra gamle dager. Dyktig og behagelig.

  Vi ønsker dere en god jul.

  Bjørg og Bjørn Flovild

 181. Tusen takk for nytt kjøkken! Presis oppmåling av Stian, presis levering og presis og løsningsorientert montering av Tor Morten! Vi fikk nye fronter, takhøye skap, nye benkeplater, ny kum, ny fjøl og integrerte hvitevarer. For oss fremstår kjøkkenet som nytt.
  Tusen takk for godt samarbeid. Vi vil anbefale dere videre!

 182. Eg er svært fornøgd med fornyinga av mitt kjøken! Mats, basert i Bergen, tok kontakt umiddelbart etter at eg oppsøkte dykk, og har gjeve strålande service, både i planlegging og gjennomføring av arbeidet. Han arbeider raskt, effektivt og skikkeleg, med god kommunikasjon til meg undervegs. Eg kjem til å anbefale han og dykk til alle eg kjenner som treng å gjere noko med kjøkenet sitt. Prisen er god, og det er ein stor føremon at arbeidet kan gjennomførast på ein dag. Det er eit stort pluss når snekkaren er så behageleg å ha med å gjere som Mats er!

  Dette har vore ei veldig positiv oppleving.

 183. Vi har for en tid siden hatt kjøkkenfornying fra Kjøkkenfornyeren Vestfold i Larvik.
  Vi er veldig fornøyd med det ``nye kjøkkenet`` og den fine og profesjonelle utførelsen ,servicen og de nyttige tipsene vi fikk av Per Helge under planleggingen og det profesjonelle arbeidet ved monteringen. Kan på det varmeste anbefales.
  Mange takk for bra utført arbeide med kjøkkenet.
  Hilsen Sissel og Vidar. ????

 184. Takk for et fint kjøkken. Hyggelig forhandler i Larvik, Vestfold. Stor vilje til å hjelpe og topp service :-)

  Vh. M. Martens, Sandefjord

 185. Etter 2-3 år er kjøkkenet mitt fortsatt like fint! En kjempebra monteringsjobb, Tor Erik!
  Jeg anbefaler selvfølgelig Norsk Kjøkkenfornying til alle potensielle kunder :-)

 186. Takker for et perfekt kjøkken til hytta mi! Selger hadde gode ideer om utforming og plassering. Montørene var svært proffe og behagelige.
  Alt var som forventet og levert til avtalt tid.

  Takk igjen!!

 187. Hei, vi fikk Mads til å fornye kjøkkenet vårt på kontoret på Bryggen i Bergen. Han jobbet raskt, effektivt og gjorde mer enn det som var avtalt på forhånd. Det kaller vi meget god service. Resultatet ble over forventning, og skal vi gjøre noe mer, er det Mads vi skal ringe etter. Anbefales på det sterkeste!! :-)

 188. Tusen takk for et nydelig nytt kjøkken, ble veldig godt fornøyd :-) Du klarte å lage den perfekte tegning Jørn, å montøren Tor Morten kan vi ikke få fullrost, det var en utrolig dyktig mann, han kunne virkelig sin jobb... Vil anbefale andre å benytte dere!

 189. He ☺
  Jeg takker for at en kjempe hyggelig snekker kom innen tre dager for å fikse etter en skrue som løsnet på mitt skap.
  Han strammet ekstra på alle skap.
  Tusen tusen takk.
  Dere er vennlige og imøtekommende.??

 190. ?Hei?
  Tusen takk for enestående håndtverk og forvandling av vårt kjøkken??Vi beholdt "innmaten", dere fikk lagd nye fronter , ny benk og oppvaskkum etter mål, og vips...så fikk vi et helt nytt kjøkken til overkommelig pris?‼️Tusen takk for hjelpen?

 191. Vil bare gi en tilbakemelding på at jeg er kjempefornøyd med mitt nye kjøkken. Er også veldig fornøyd med kundebehandlingen deres. Og ikke minst snekkeren som monterte. Han var helt super. Takk Ulf

 192. Jeg har lenge vært på søk etter Kjøkkenfornying til min sønn som bor i vernet bolig. Da jeg fant Birger Kjøkkenfornyer og ble kjent med han og hans arbeid, kjente jeg meg helt trygg. Da hadde jeg vært innom andre først.
  Han hjalp oss i prosessen på en saklig og tillitsfull måte, fant de beste løsningene og resultatet hos min sønn kunne ikke blitt bedre.
  Det beste av alt var pris. Her var det en bruker med ikke alt for mye penger. Vi fikk mye for pengene.
  Det kom en særdeles hyggelig snekker til rett tid. Han gjorde et særdeles godt arbeid. Han fant " rester " etter en liten lekkasje og utbedret det uten tillegg i pris.
  Jeg hadde sagt at jeg kunne kjøre brukt kjøkken på fyllinga for å spare penger. Snekker tok med seg alt uten betaling for det.
  Så jeg kan trygt anbefale Birger Kjøkkenfornyer. Der er det tillit, saklighet, hjelpsomhet og ikke minst kjenner kunden trygghet.

 193. Vi innhentet tilbud fra flere og noe forskjell i pris var det. Norsk kjøkkenfornying var ikke billigst, men Birger hadde de beste løsningene og ga et solid inntrykk å kunne sitt fag. Snekkeren han brukte var helt super. Han var så nøyaktig og fikk plater og sider til å passe helt perfekt mot taklister, strømledninger mm. Kjøkkenet fungerer helt perfekt og det er først når du åpner en dør at du ser skroget er eldre enn dører og skuffer. Vi er kjempefornøyde og kan anbefale Birger og hans team på det varmeste.

  Tusen takk for et kjempeflott, funksjonelt og "nytt" kjøkken

 194. Kjøkkenet mitt ble fornyet i år. Jeg er super fornøyd med resultatet. Det er verdt hver eneste krone. Alt ble gjort som avtalt og lovet av dyktige og sympatiske folk. Firmaet kan absolutt anbefales. Tusen takk for flott utført jobb.

  Hilsen Mari Sanden

 195. Hei.
  Her kommer en litt sen tilbakemelding / skryt av Birger og Tor Morten Stensbøl som gjorde at vi fikk et kjempeflott kjøkken montert på Lørenskog høsten 2015.
  En spesiell takk til Tor Morten. For en dyktig og behagelig snekker, virkelig en som vet hva han gjør ?
  Har anbefalt Norsk kjøkkenfornying til flere.
  Igjen takk for kjempeservice.
  Mvh
  Dagny Helene og Odd Roar

 196. Hei.
  Her kommer en litt sen tilbakemelding / skryt av Birger og Tor Morten Stensbøl som gjorde til at vi fikk et kjempeflott kjøkken montert på Lørenskog høsten 2015.
  En spesiell takk til Tor Morten. For en dyktig og behagelig snekker, virkelig en som vet hva han gjør ?
  Har anbefalt Norsk kjøkkenfornying til flere.
  Igjen takk for kjempeservice.

  Mvh
  Dagny Helene og Odd Roar

 197. Til
  Ronny Skoglund, Tor-Erik og Jan-Ivar.

  Tusen takk for at dere forvandla kjøkkenet mitt til skikkelig kjøkken..i sept/okt.2015.
  En kjempe jobb har dere gjort, nydelig flott arbeid( millimeter gutta, kaller jeg dere, Tor-Erik og Jan-Ivar)...
  Har venner som har brukt dere, og de er like fornøyd som meg.
  Jeg anbefaler dere selvfølgelig til andre.

  Hilsen
  Bjørg på Havstad i Trondheim.

 198. Til Birger og Tor Morten

  Vi vil takke for et helt fantastisk kjøkken dere satte inn for oss.
  Vi er strålende fornøyde med resultatet. Tor Morten er en meget behagelig og profesjonell fagmann. Og så dyktig- og positiv!

  Vi vil helt klart anbefale dere videre hvis noen vi kjenner skal fornye kjøkkenet sitt.

  Igjen tusen takk og fortsatt god sommer ønskes fra Mona og Rune i Rugdeberget :-)