Erfaringer fra våre kunder

63 svar til “Gjestebok”

 1. Superfornøyd med det «nye» svarte kjøkkenet vårt, og med Tomas som håndverker! Det ble utrolig flott, og man ser at han er nøye og faglig dyktig. Tusen takk!

 2. Veldig fornøyd med kjøkkenfornying og Tomas her i Tromsø, vi fikk super fin kjøkken og kjempeservice, Tomas er dyktig og nøye, og kom med gode forslag, vi kan anbefale Tomas og kjøkkenfornying, helt perfekt.

 3. Veldig fornøyd med både service og ikke minst resultat. Tomas i Tromsø tok et 90-talls kjøkken og fikk det til å se ut som et splitter nytt kjøkken. Raskt unnagjort til en fornuftig pris!

 4. Jeg har fått montert ny oppvaskkum og benkeplate og er veldig godt fornøyd både med varen og servicen jeg fikk.
  Tusen takk til Tomas. 😊

  Hilsen Rigmor Pettersen

 5. Vi har handlet hos Per Helge på Kjøkkenfornyeren Vestfold i Larvik.

  Vi er svært fornøyde med kvaliteten på materialene som er brukt. Likeledes med de tekniske løsningene som er lagt i systemet. Det borger for at vi har fått et kjøkken som vi vil ha glede av i mange år framover.
  Vi satte også pris på at arbeidet ble varslet og igangsatt til avtalt tid.
  Spesielt vil vi rose montøren Per Helge for svært nøyaktig og kvalitetsmessig utført arbeid. Han arbeidet raskt og effektivt og viste kreativitet når det var nødvendig å finne nye løsninger pga nyinnstalleringen.

 6. Nå er vårt kjøkken fornyet! Vi tok kontakt med Per Helge hos Kjøkkenfornyeren i Larvik og fikk god hjelp. Besøk med befaring og rådgivning var bra, oppmålingen var grundig og nøyaktig. Delene kom på tiden og montøren var rask og nøyaktig. Vi er strålende fornøyd med resultatet!

 7. Da har vi fått våre nye fronter og er strålende fornøyd. Levert i henhold til avtale og pris. Snekkeren som monterte var en veldig flink fyr.
  Dette kan anbefales.

 8. Vi ønsket skapene under benkeplaten byttet ut med skuffer, og lurte på om gamle skapskrog kunne bli stående. Det var ikke noe problem! Vi ønsket en blåfarge som ikke var i fabrikkens sortiment, vi fikk dermed frontene grunnet og har så malt selv. Vi er veldig fornøyd med resultatet! Det var en god prosess å samarbeide med Per Helge fra Larvik-kontoret og en flink snekker med en ung hjelpemann. Firmaet anbefales!

 9. Vi handlet hos Per Helge på Kjøkkenfornyeren i Vestfold i Larvik. Fra første kontakt og til det endelige resultatet er vi veldig godt fornøyd- så langt. Det har vært en profesjonalitet i hele prosessen som har vært upåklagelig. Fra Per Helges kontakt, oppmåling i den innledende fasen, den rettidig leveransen og montørens arbeid har vært meget tilfredsstillende. Vi er godt fornøyd og føler kjøkkenet nå har blitt slik vi håpet. Takk for jobben

 10. Vi anbefaler (terningkast 6) Norsk kjøkkenfornying Vestfold. Per Helge ga profesjonell service og oppfølging gjennom hele kjøkkenprosjektet. Kjøkkenfornyingen ble levert til avtalt tid og pris. Enkelte snekkerdetaljer (til skuffefronter) ble laget på lokalt verksted i Larvik. Vi fikk også spesialtilpasset fester til dører for et hjørneskap. Etter seks måneders bruk er det ingen tegn til redusert kvalitet på kjøkkenfronter, dørhengsler etc.

  Med vennlig hilsen
  Rune og Lucia Øverland

 11. Jeg har handlet med Per Helge på Kjøkkenfornyeren Vestfold i Larvik. Jeg er meget fornøyd med service og mitt nye kjøkken. Har allerede anbefalt dere til venner.
  Eva Handeland i Helgeroa

 12. Fikk byttet til ny benkeplate og ny oppvaskkum. Er så fornøyd, raskt gjort av en hyggelig snekker. Jeg anbefaler kjøkkenfornyeren på det varmeste. Hilsen Reidun

 13. Vi er imponert over profesjonaliteten – fra en informativ og innbydende hjemmeside, via Stians oppmåling, kundebandling og koordinering, til Kristers grundige og nøyaktige snekker-arbeid. Alle involverte kom på avtalt tid; forespeilet tid for gjennomføring og pris var som avtalt. Og resultatet – et helt ”nytt” kjøkken – er vi svært fornøyd med. Norsk Kjøkkenfornying anbefales for alle som har tilsvarende planer.
  Hilsen Bente og Jan Erik

 14. Hei, vi har benyttet Thomas Fremenesvik i Tromsø. Generelt var vi veldig fornøyd med alle fasene i prosessen. Han kom på befaring og tok seg tid til å diskutere løsninger. Fordelen var at han også monterte kjøkkenet og kunne derfor gi gode råd fra start av. Tilbudet han gav var konkret og i henhold til det som ble fakturert. Vi har vedlig fornøyd med sluttresultatet. Han anbefales.

 15. Vil takke Stian som gjorde nøyaktige mål og kom med gode tips og en takk til Ola som har fått alt på plass. Vi er superfornøyde
  Hilsen Espen og Jannicke i Oslo

 16. Hei,vi er så fornøyd med det nye kjøkkenet.Ble så fintTakk til Bjørn og Christer for god jobb.Mvh Gudrun og Erik.

 17. Vi takker Tomas Fremnesvik (Kjøkkenfornyer Tromsø) for en utmerket jobb. Befaring skjedde dagen etter at vi hadde meldt inn vår interesse, og kjøkkenet var levert på avtalt dato få uker senere. Til en veldig grei pris fikk vi et fantastisk flott, nytt kjøkken.
  En profesjonell, servicevennlig og hyggelig opplevelse! Takk for det!
  Anbefales!

 18. Med samtale og forslag fra per Helge ble vårt kjøkken som nytt. Takk til Per Helge IG Markus for fint arbeid

 19. Takker Per Helge for løsningen på ny kjøkkenvifte med nytt skap som er tilpasset den tidligere fornyingen. Nå er kjøkkenet helt fornyet og vi er ordentlig fornøyde – også med den nye viften.

 20. Hei Mads.
  Tusen takk for kjøkkenet. Det var en meget hyggelig opplevelse å få restaurert det gamle kjøkkenet, å at det skulle utgjøre en så stor forskjell hadde eg ikkje trudd. For en super service du leverte.
  Du blir garantert kontakta igjen om ikkje så lenge.

 21. Vi er veldig fornøyde med jobben som ble gjort! Dere holdt avtaler . Og selve kjøkkenet ble veldig fint!
  Hilsen Inger

 22. Vi har fornyet oss litt hva gjelder kjøkkenet. Med god rettledning og tips fra Per Helge pluss en dyktig håndtverker ble det meget bra resultat. BRA!!!!

 23. En stor takk til Per Helge, Kjøkkenfornyeren Vestfold, Larvik. Jeg er kjempefornøyd med alt dere gjorde hos meg på mitt kjøkken. Gode forklaringer før avgjørelser ble tatt og en flink og hyggelig montør. Da jeg ringte om noen nye ønsker mht dørhåndtak : Ingen problem. Tusen takk for mitt nye lyse fine kjøkken.

 24. Stor takk til Per Helge i Kjøkkenfornyeren Vestfold, Larvik for prosessen med nye benkeplater og skapdører. Alt passet 100% ved leveransen. Skreddersøm var ikke noe problem og alt ble levert til rett tid. Kan absolutt anbefales.
  hilsen
  Sigmund Fjellberg & Emma Kittelsen
  Tjøme

 25. Tusen takk til Per Helge i Kjøkkenfornyeren Vestfold, Larvik for et flott resultat med vårt vaskerom. Hyggelig konsultasjon, gode råd og veiledning til praktisk og god planløsning. Til slutt dyktig gjennomføring og oppføring. Vi fikk en forvandling av et smalt upraktisk rom til et flott vaskerom med plenty av skapplass og masse benkplass!

 26. Vi tok kontakt med Kjøkkenfornyeren Vestfold i Larvik, da vi trengte et «nytt kjøkken».
  Vi er kjempefornøyd med både hjelp til å finne riktige løsninger, og mål som gjorde at alt ble helt perfekt. Snekkeren gjorde også en flott jobb!
  Vi kan anbefale dem på det varmeste.
  Mvh. Main og Bjørn😊

 27. Til Per Helge på Kjøkkenfornyeren Vestfold i Larvik.

  Takker for topp service vedrørende ombygging og modernisering av eldre kjøkken i vår nye leilighet.
  I tillegg til god kommunikasjon og oppfølging, satte vi også stor pris på de dyktige håndverkerne du anbefalte vedrørende gulvbelegg og snekkerarbeid.

  Alt ble levert og montert til avtalt pris og tid.
  Tusen takk for samarbeidet.

  Mvh Tom og Gerd

 28. Vi er veldig fornøyd med jobben som Per Helge Berg og Kjøkkenfornyeren Vestfold har gjort. Det var god veiledning og fagkunnskap fra første møte til ferdig montering. Kjøkkenet ble som nytt til en overkommelig pris.

  Hilsen Anne og Terje i Tønsberg.

 29. 6. desember 2019
  Tomas i Kjøkkenfornying Tromsø har levert en kjøkkeninnredning som ble perfekt tilpasset den gamle innredningen fra 1987. Skapene ble forhøyet til tak, rør fra kjøkkenvifte ble skjult. Kjøkkenet ser helt nytt ut, men skrogene er de samme. Nye skuffer og dører fungerer lydløst.
  Nøyaktig og presist arbeid. God serviceinnstilling – kan gjerne anbefale Tomas til andre.
  Hilsen Kirsti Baardsen

 30. Tusen hjertelig takk Thomas, det ble et nydelig resultat med to store skuffer der det var skap og nye fronter på oppvaskbenk. Jeg anbefaler Kjøkkenfornyeren, man slipper å kaste brukbare skap, med riving og masse ekstra arbeid og de har flotte fronter og gode skuffer og alt lages etter de målene man har på innredningen. Veldig god service og absolutt nøyaktig arbeid.

 31. Alle skap- og skuffefronter byttet, nye benkeplater og vask. Det å bruke Norsk Kjøkkenfornying har vært en glede. Alt har gått på skinner – fra Stian på hjemmebesøk, som gir gode råd og veileder, til snekker Ola, som utførte arbeidet raskt, pent og nøyaktig. Rørlegger og elektriker som dere skaffet, var også svært dyktige og effektive.
  Dette har vært en god opplevelse fra a til å, og dere anbefales på det varmeste. God jul til dere.

 32. Jeg har fornyet kjøkkenet mitt, skapdører og skuffer på over og underskap. Ny benkeplate og oppvaskkum..
  Resultat ble bare sååå.. fint. En takk til Norsk Kjøkkenfornying og spesielt snekker Bjørn Nordby
  Dere er hyggelige mennesker som vet hvordan god kundebehandling og arbeid skal gjøres
  Jeg vil anbefale de som har planer om det samme, bruk Norsk Kjøkkienfornying.

  Bjørn Sollien, Furnes

 33. Vi er svært fornøyd med vårt nye kjøkken.
  Snekkern har gjort en kjempejobb .
  Anbefaler mer enn gjerne 😀

  Kirsten og Jens P Dahle
  Trondheim

 34. Marianne Pajuvirta :
  15.8.2019
  Vi gjerne rette en takk til Stian og Krister for en kjempejobb. Behagelige,
  dyktige og hyggelige folk som virkelig kan jobben sin. Vi er kjempe fornøyd med vårt nye kjøkken.

  Vi kommer helt sikkert til å anbefale dere dersom noen vil fornye sitt kjøkken.

  Hilsen Pauli og Marianne

 35. Vil takke for en fantastisk flott jobb og en absolutt utrolig god service.
  Hilsen
  Mia Bjerck

 36. Tusen takk til Thomas i Tromsø , som tok bestillingen min for nye fronter, bygde skapene opp til taket og monterte frontene raskt og profesjonelt. Hele kjøkkenet er forvandlet og er kjempe fornøyd 😊. Anbefales!

 37. Nå er mitt nye kjøkken 100% ferdig og det ble helt fantastisk, enda finere enn jeg hadde våget å drømme om.
  Men det som har imponert meg aller mest med hele prosessen er den «smågutten» som kom inn døren og skulle montere det hele.
  Krister Nordby er den mest behagelige håndverkeren jeg noen gang har hatt i hus. Jobbet rolig, effektivt og utrolig nøyaktig.
  Jeg er overveldet over at det finnes så dyktige og pliktoppfyllende med slik faglig stolthet blandt våre unge.
  Tusen takk for et fantastisk kjøkken og spesiellt takk til Krister.

  Ingrid Anne Moripen, Kongsvinger

 38. Hei Stian
  Da er det nye kjøkkenet tatt i bruk. Til stor glede.
  Synes sønnen i huset sa det best ‘ jeg trodde ikke det skulle bli sååå fint’ :-)
  Jeg er helt enig med han.
  Det ble utrolig fint.
  Anbefaler dere til hvem som helst.
  Mvh Nina Nergård i Rælingen

 39. Hei !
  Både jeg og min kone er meget fornøyd med vårt nye kjøkken. Jobben som deres snekker Bjørn Nordby utførte hos oss kan vi ikke få fullrost. Kan på det sterkeste anbefale deres firma.
  Med vennlig hilsen
  Britt og Arild Johansen

 40. Erik Kosior
  22.02.2019
  Hei,vil takke for et meget fint kjøkken som dere leverte til meg,raskt og meget fint montert.Virkelig bra utført arbeid av montør Krister Nordby.
  Har allerede anbefalt dere til andre personer som vil fornye sitt kjøkken.
  Tusen takk. mange hilsen fra Erik Kosior på Kongsvinger.

 41. Var veldig fornøyd med det nye kjøkkenet ,og ikke minst av monterings mannen ,han gjorde en grundig og prima jobb
  Else og Stein Lisødegaard
  Lambertseter

 42. Takk til Ronny som tok mål og solgte oss ny fronter og benkplater, og til monteren Marijus som gjorde en utmerket jobb. Bravo ‼️ rask, kjap og kvalitet i alle ledd, takk, mvh David Green, Flatåsen.

 43. Vi takker for en 100% leveranse og montasje, meget fornøyd. Stian som en hyggelig selger som forsto hva vi ville ha.
  Tor Morten som en snekker av en kaliber som jeg kjente fra gamle dager. Dyktig og behagelig.

  Vi ønsker dere en god jul.

  Bjørg og Bjørn Flovild

 44. Tusen takk for nytt kjøkken! Presis oppmåling av Stian, presis levering og presis og løsningsorientert montering av Tor Morten! Vi fikk nye fronter, takhøye skap, nye benkeplater, ny kum, ny fjøl og integrerte hvitevarer. For oss fremstår kjøkkenet som nytt.
  Tusen takk for godt samarbeid. Vi vil anbefale dere videre!

 45. Eg er svært fornøgd med fornyinga av mitt kjøken! Mats, basert i Bergen, tok kontakt umiddelbart etter at eg oppsøkte dykk, og har gjeve strålande service, både i planlegging og gjennomføring av arbeidet. Han arbeider raskt, effektivt og skikkeleg, med god kommunikasjon til meg undervegs. Eg kjem til å anbefale han og dykk til alle eg kjenner som treng å gjere noko med kjøkenet sitt. Prisen er god, og det er ein stor føremon at arbeidet kan gjennomførast på ein dag. Det er eit stort pluss når snekkaren er så behageleg å ha med å gjere som Mats er!

  Dette har vore ei veldig positiv oppleving.

 46. Vi har for en tid siden hatt kjøkkenfornying fra Kjøkkenfornyeren Vestfold i Larvik.
  Vi er veldig fornøyd med det «nye kjøkkenet« og den fine og profesjonelle utførelsen ,servicen og de nyttige tipsene vi fikk av Per Helge under planleggingen og det profesjonelle arbeidet ved monteringen. Kan på det varmeste anbefales.
  Mange takk for bra utført arbeide med kjøkkenet.
  Hilsen Sissel og Vidar. ????

 47. Takk for et fint kjøkken. Hyggelig forhandler i Larvik, Vestfold. Stor vilje til å hjelpe og topp service :-)

  Vh. M. Martens, Sandefjord

 48. Etter 2-3 år er kjøkkenet mitt fortsatt like fint! En kjempebra monteringsjobb, Tor Erik!
  Jeg anbefaler selvfølgelig Norsk Kjøkkenfornying til alle potensielle kunder :-)

 49. Takker for et perfekt kjøkken til hytta mi! Selger hadde gode ideer om utforming og plassering. Montørene var svært proffe og behagelige.
  Alt var som forventet og levert til avtalt tid.

  Takk igjen!!

 50. Hei, vi fikk Mads til å fornye kjøkkenet vårt på kontoret på Bryggen i Bergen. Han jobbet raskt, effektivt og gjorde mer enn det som var avtalt på forhånd. Det kaller vi meget god service. Resultatet ble over forventning, og skal vi gjøre noe mer, er det Mads vi skal ringe etter. Anbefales på det sterkeste!! :-)

 51. Tusen takk for et nydelig nytt kjøkken, ble veldig godt fornøyd :-) Du klarte å lage den perfekte tegning Jørn, å montøren Tor Morten kan vi ikke få fullrost, det var en utrolig dyktig mann, han kunne virkelig sin jobb… Vil anbefale andre å benytte dere!

 52. He ☺
  Jeg takker for at en kjempe hyggelig snekker kom innen tre dager for å fikse etter en skrue som løsnet på mitt skap.
  Han strammet ekstra på alle skap.
  Tusen tusen takk.
  Dere er vennlige og imøtekommende.??

 53. Hei ☺
  Vil takke for en kjempe flott fornyelse av mitt slitte kjøkken.
  Alt ordnet på en dag ☺

 54. ?Hei?
  Tusen takk for enestående håndtverk og forvandling av vårt kjøkken??Vi beholdt «innmaten», dere fikk lagd nye fronter , ny benk og oppvaskkum etter mål, og vips…så fikk vi et helt nytt kjøkken til overkommelig pris?‼️Tusen takk for hjelpen?

 55. Vil bare gi en tilbakemelding på at jeg er kjempefornøyd med mitt nye kjøkken. Er også veldig fornøyd med kundebehandlingen deres. Og ikke minst snekkeren som monterte. Han var helt super. Takk Ulf

 56. Jeg har lenge vært på søk etter Kjøkkenfornying til min sønn som bor i vernet bolig. Da jeg fant Birger Kjøkkenfornyer og ble kjent med han og hans arbeid, kjente jeg meg helt trygg. Da hadde jeg vært innom andre først.
  Han hjalp oss i prosessen på en saklig og tillitsfull måte, fant de beste løsningene og resultatet hos min sønn kunne ikke blitt bedre.
  Det beste av alt var pris. Her var det en bruker med ikke alt for mye penger. Vi fikk mye for pengene.
  Det kom en særdeles hyggelig snekker til rett tid. Han gjorde et særdeles godt arbeid. Han fant » rester » etter en liten lekkasje og utbedret det uten tillegg i pris.
  Jeg hadde sagt at jeg kunne kjøre brukt kjøkken på fyllinga for å spare penger. Snekker tok med seg alt uten betaling for det.
  Så jeg kan trygt anbefale Birger Kjøkkenfornyer. Der er det tillit, saklighet, hjelpsomhet og ikke minst kjenner kunden trygghet.

 57. Vi innhentet tilbud fra flere og noe forskjell i pris var det. Norsk kjøkkenfornying var ikke billigst, men Birger hadde de beste løsningene og ga et solid inntrykk å kunne sitt fag. Snekkeren han brukte var helt super. Han var så nøyaktig og fikk plater og sider til å passe helt perfekt mot taklister, strømledninger mm. Kjøkkenet fungerer helt perfekt og det er først når du åpner en dør at du ser skroget er eldre enn dører og skuffer. Vi er kjempefornøyde og kan anbefale Birger og hans team på det varmeste.

  Tusen takk for et kjempeflott, funksjonelt og «nytt» kjøkken

 58. Kjøkkenet mitt ble fornyet i år. Jeg er super fornøyd med resultatet. Det er verdt hver eneste krone. Alt ble gjort som avtalt og lovet av dyktige og sympatiske folk. Firmaet kan absolutt anbefales. Tusen takk for flott utført jobb.

  Hilsen Mari Sanden

 59. Hei.
  Her kommer en litt sen tilbakemelding / skryt av Birger og Tor Morten Stensbøl som gjorde at vi fikk et kjempeflott kjøkken montert på Lørenskog høsten 2015.
  En spesiell takk til Tor Morten. For en dyktig og behagelig snekker, virkelig en som vet hva han gjør ?
  Har anbefalt Norsk kjøkkenfornying til flere.
  Igjen takk for kjempeservice.
  Mvh
  Dagny Helene og Odd Roar

 60. Hei.
  Her kommer en litt sen tilbakemelding / skryt av Birger og Tor Morten Stensbøl som gjorde til at vi fikk et kjempeflott kjøkken montert på Lørenskog høsten 2015.
  En spesiell takk til Tor Morten. For en dyktig og behagelig snekker, virkelig en som vet hva han gjør ?
  Har anbefalt Norsk kjøkkenfornying til flere.
  Igjen takk for kjempeservice.

  Mvh
  Dagny Helene og Odd Roar

 61. Til
  Ronny Skoglund, Tor-Erik og Jan-Ivar.

  Tusen takk for at dere forvandla kjøkkenet mitt til skikkelig kjøkken..i sept/okt.2015.
  En kjempe jobb har dere gjort, nydelig flott arbeid( millimeter gutta, kaller jeg dere, Tor-Erik og Jan-Ivar)…
  Har venner som har brukt dere, og de er like fornøyd som meg.
  Jeg anbefaler dere selvfølgelig til andre.

  Hilsen
  Bjørg på Havstad i Trondheim.

 62. Til Birger og Tor Morten

  Vi vil takke for et helt fantastisk kjøkken dere satte inn for oss.
  Vi er strålende fornøyde med resultatet. Tor Morten er en meget behagelig og profesjonell fagmann. Og så dyktig- og positiv!

  Vi vil helt klart anbefale dere videre hvis noen vi kjenner skal fornye kjøkkenet sitt.

  Igjen tusen takk og fortsatt god sommer ønskes fra Mona og Rune i Rugdeberget :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *