Erfaringer fra våre kunder

19 responses to “Gjestebok”

 1. Tusen takk for nytt kjøkken! Presis oppmåling av Stian, presis levering og presis og løsningsorientert montering av Tor Morten! Vi fikk nye fronter, takhøye skap, nye benkeplater, ny kum, ny fjøl og integrerte hvitevarer. For oss fremstår kjøkkenet som nytt.
  Tusen takk for godt samarbeid. Vi vil anbefale dere videre!

 2. Eg er svært fornøgd med fornyinga av mitt kjøken! Mats, basert i Bergen, tok kontakt umiddelbart etter at eg oppsøkte dykk, og har gjeve strålande service, både i planlegging og gjennomføring av arbeidet. Han arbeider raskt, effektivt og skikkeleg, med god kommunikasjon til meg undervegs. Eg kjem til å anbefale han og dykk til alle eg kjenner som treng å gjere noko med kjøkenet sitt. Prisen er god, og det er ein stor føremon at arbeidet kan gjennomførast på ein dag. Det er eit stort pluss når snekkaren er så behageleg å ha med å gjere som Mats er!

  Dette har vore ei veldig positiv oppleving.

 3. Vi har for en tid siden hatt kjøkkenfornying fra Kjøkkenfornyeren Vestfold i Larvik.
  Vi er veldig fornøyd med det “nye kjøkkenet“ og den fine og profesjonelle utførelsen ,servicen og de nyttige tipsene vi fikk av Per Helge under planleggingen og det profesjonelle arbeidet ved monteringen. Kan på det varmeste anbefales.
  Mange takk for bra utført arbeide med kjøkkenet.
  Hilsen Sissel og Vidar. ????

 4. Takk for et fint kjøkken. Hyggelig forhandler i Larvik, Vestfold. Stor vilje til å hjelpe og topp service :-)

  Vh. M. Martens, Sandefjord

 5. Etter 2-3 år er kjøkkenet mitt fortsatt like fint! En kjempebra monteringsjobb, Tor Erik!
  Jeg anbefaler selvfølgelig Norsk Kjøkkenfornying til alle potensielle kunder :-)

 6. Takker for et perfekt kjøkken til hytta mi! Selger hadde gode ideer om utforming og plassering. Montørene var svært proffe og behagelige.
  Alt var som forventet og levert til avtalt tid.

  Takk igjen!!

 7. Hei, vi fikk Mads til å fornye kjøkkenet vårt på kontoret på Bryggen i Bergen. Han jobbet raskt, effektivt og gjorde mer enn det som var avtalt på forhånd. Det kaller vi meget god service. Resultatet ble over forventning, og skal vi gjøre noe mer, er det Mads vi skal ringe etter. Anbefales på det sterkeste!! :-)

 8. Tusen takk for et nydelig nytt kjøkken, ble veldig godt fornøyd :-) Du klarte å lage den perfekte tegning Jørn, å montøren Tor Morten kan vi ikke få fullrost, det var en utrolig dyktig mann, han kunne virkelig sin jobb… Vil anbefale andre å benytte dere!

 9. He ☺
  Jeg takker for at en kjempe hyggelig snekker kom innen tre dager for å fikse etter en skrue som løsnet på mitt skap.
  Han strammet ekstra på alle skap.
  Tusen tusen takk.
  Dere er vennlige og imøtekommende.??

 10. Hei ☺
  Vil takke for en kjempe flott fornyelse av mitt slitte kjøkken.
  Alt ordnet på en dag ☺

 11. ?Hei?
  Tusen takk for enestående håndtverk og forvandling av vårt kjøkken??Vi beholdt “innmaten”, dere fikk lagd nye fronter , ny benk og oppvaskkum etter mål, og vips…så fikk vi et helt nytt kjøkken til overkommelig pris?‼️Tusen takk for hjelpen?

 12. Vil bare gi en tilbakemelding på at jeg er kjempefornøyd med mitt nye kjøkken. Er også veldig fornøyd med kundebehandlingen deres. Og ikke minst snekkeren som monterte. Han var helt super. Takk Ulf

 13. Jeg har lenge vært på søk etter Kjøkkenfornying til min sønn som bor i vernet bolig. Da jeg fant Birger Kjøkkenfornyer og ble kjent med han og hans arbeid, kjente jeg meg helt trygg. Da hadde jeg vært innom andre først.
  Han hjalp oss i prosessen på en saklig og tillitsfull måte, fant de beste løsningene og resultatet hos min sønn kunne ikke blitt bedre.
  Det beste av alt var pris. Her var det en bruker med ikke alt for mye penger. Vi fikk mye for pengene.
  Det kom en særdeles hyggelig snekker til rett tid. Han gjorde et særdeles godt arbeid. Han fant ” rester ” etter en liten lekkasje og utbedret det uten tillegg i pris.
  Jeg hadde sagt at jeg kunne kjøre brukt kjøkken på fyllinga for å spare penger. Snekker tok med seg alt uten betaling for det.
  Så jeg kan trygt anbefale Birger Kjøkkenfornyer. Der er det tillit, saklighet, hjelpsomhet og ikke minst kjenner kunden trygghet.

 14. Vi innhentet tilbud fra flere og noe forskjell i pris var det. Norsk kjøkkenfornying var ikke billigst, men Birger hadde de beste løsningene og ga et solid inntrykk å kunne sitt fag. Snekkeren han brukte var helt super. Han var så nøyaktig og fikk plater og sider til å passe helt perfekt mot taklister, strømledninger mm. Kjøkkenet fungerer helt perfekt og det er først når du åpner en dør at du ser skroget er eldre enn dører og skuffer. Vi er kjempefornøyde og kan anbefale Birger og hans team på det varmeste.

  Tusen takk for et kjempeflott, funksjonelt og “nytt” kjøkken

 15. Kjøkkenet mitt ble fornyet i år. Jeg er super fornøyd med resultatet. Det er verdt hver eneste krone. Alt ble gjort som avtalt og lovet av dyktige og sympatiske folk. Firmaet kan absolutt anbefales. Tusen takk for flott utført jobb.

  Hilsen Mari Sanden

 16. Hei.
  Her kommer en litt sen tilbakemelding / skryt av Birger og Tor Morten Stensbøl som gjorde at vi fikk et kjempeflott kjøkken montert på Lørenskog høsten 2015.
  En spesiell takk til Tor Morten. For en dyktig og behagelig snekker, virkelig en som vet hva han gjør ?
  Har anbefalt Norsk kjøkkenfornying til flere.
  Igjen takk for kjempeservice.
  Mvh
  Dagny Helene og Odd Roar

 17. Hei.
  Her kommer en litt sen tilbakemelding / skryt av Birger og Tor Morten Stensbøl som gjorde til at vi fikk et kjempeflott kjøkken montert på Lørenskog høsten 2015.
  En spesiell takk til Tor Morten. For en dyktig og behagelig snekker, virkelig en som vet hva han gjør ?
  Har anbefalt Norsk kjøkkenfornying til flere.
  Igjen takk for kjempeservice.

  Mvh
  Dagny Helene og Odd Roar

 18. Til
  Ronny Skoglund, Tor-Erik og Jan-Ivar.

  Tusen takk for at dere forvandla kjøkkenet mitt til skikkelig kjøkken..i sept/okt.2015.
  En kjempe jobb har dere gjort, nydelig flott arbeid( millimeter gutta, kaller jeg dere, Tor-Erik og Jan-Ivar)…
  Har venner som har brukt dere, og de er like fornøyd som meg.
  Jeg anbefaler dere selvfølgelig til andre.

  Hilsen
  Bjørg på Havstad i Trondheim.

 19. Til Birger og Tor Morten

  Vi vil takke for et helt fantastisk kjøkken dere satte inn for oss.
  Vi er strålende fornøyde med resultatet. Tor Morten er en meget behagelig og profesjonell fagmann. Og så dyktig- og positiv!

  Vi vil helt klart anbefale dere videre hvis noen vi kjenner skal fornye kjøkkenet sitt.

  Igjen tusen takk og fortsatt god sommer ønskes fra Mona og Rune i Rugdeberget :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *