Erfaringer fra våre kunder

Tone Molund Thoresen
Les mer
Jeg er storfornøyd med mitt nye kjøkken🥳 fra Tromsø Kjøkkenfornying. Med et ekstra overskap og brede skuffeseksjoner har jeg fått bedre utnyttelse og god plass, og ikke minst bygging til tak. Alt passet inn. Går bare og nyter nå. Hyggelig og hjelpsom selger og en superflink, trivelig og rask snekker. Bare lovord å si. Vil helt klart anbefales🤗
Nina Killingstad
Les mer
Veldig profesjonelle og hyggelige i alle ledd. God kommunikasjon og forståelse for det jeg ønsket. Alle avtaler overholdt til punkt og prikke. Gjenbruk er i tiden, og det er flott at noen har tatt dette markedet på alvor. Jeg er så utrolig glad for mitt «nye» kjøkken. Hvem hadde trodd det kunne bli så bra bare i løpet av noen dager? Satt pris på at de kunne koordinere både rørlegger, elektriker og ikke minst en meget dyktig snekker. En spesiell takk til Tor Morten Stensbøl, som jobbet sent og tidlig for å bli ferdig. Like blid til tross for noen utfordringer underveis. Anbefaler firma på det varmeste!
Kjell Evensen
Les mer
Er kjempefornøyd med resultatet etter at hele kjøkkenet vårt fikk en solid oppgradering med nye fronter, flere skuffer og ny benkeplate mm. Jeg trodde man måtte skifte hele kjøkkenet for å få et så bra resultat. Det startet med et flott og løsningsorientert møte med Ronny Skoglund som har Midt Norge regionen, og det sluttet med en fabelaktig montør som leverte fra øverste hylle. I løpet av en lang dag var alt montert ferdig! Sånn skal det gjøres!!
Previous
Next

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *