Over 18 år i kjøkkenbransjen!

Norsk Kjøkkenfornying opererer over store deler av landet.

Hos Norsk Kjøkkenfornying kan du gjøre om ditt kjøkken for en rimelig penge uten å måtte ofre kvalitet, funksjonalitet eller design. Det har vært vår visjon siden starten i 2002, og den holder vi fortsatt fast ved da det har vist seg å være et konsept som våre kunder er fornøyd med.

Vårt hovedkontor ligger på Stange (ved Hamar). Fabrikken som vi produserer våre fronter hos, ligger i Falkenberg (Sverige) og heter NordDesign. Vi har vært med i NordDesign siden starten, og har i alle år hatt et kvalitetsbevisst og tett samarbeid!

Vi arbeider med personlig kontakt i alle ledd og kommer gjerne hjem til deg for et kostnadsfritt besøk, uten kjøpetvang. Hjertelig velkommen!

Vår visjon, din kvalitetsgaranti

Gjennom kvalitet, design og godt håndverk tar vi sikte på å bli markedsledende innen kjøkkenfornying.

Kvalitet
Kjøkkenet ditt leveres i henhold til avtalen mellom deg og kjøkkenfornyern. Dette skal skje til avtalt tidspunkt, og selvsagt uten feil eller mangler. Vi gir deg kvalitet i alle ledd, fra første møte til montert og fornyet kjøkken.

Design
Gjennom vår fabrikk i Sverige har vi et stort utvalg produkter i flere ulike stiler og utforminger. Trendy, landlig eller et klassisk uttrykk – våre stiler er godt gjennomarbeidet og du er garantert å finne noe du liker.

Godt håndverk
Design er ingenting uten godt håndarbeid i bunn. Etter fornyelsen kan du være trygg på at kjøkkenet ditt både føles og ser nytt ut, uansett hvilken stand det er i nå. Vi benytter oss kun av erfarne håndverkere som har lang og dyptgående erfaring med fornyelsesprosessen.

Ta kontakt med oss

Vi opererer over store deler av landet. Ta kontakt med en av våre kjøkkenkonsulenter, nærmest deg: