fbpx

Vi fornyer kjøkkenet ditt slik du ønsker!

Gjennom vår fabrikk i Sverige har vi et stort utvalg produkter i flere ulike stiler og utforminger. Trendy, landlig eller et klassisk uttrykk – våre stiler er godt gjennomarbeidet og du er garantert å finne noe du liker.

Dører og fronter

Hos oss finner du fronter og kjøkkendører i mange forskjellige farger, modeller og design. Ta deg tid til å tenke på hvilken stil og følelse du vil ha i ditt nye kjøkken. Ta en titt på vårt brede utvalg for å finne din favoritt. Visste du at vi har 414 forskjellige farge- og modellkombinasjoner? Ta gjerne kontakt med selgeren i ditt område for å se og føle på din favorittdør i virkeligheten.

VÅRE MODELLER

Vi har modeller som passer til enhver smak, kjøkken og hjem. Husk at håndtak, benkeplater og andre møbler påvirker helhetsinntrykket mye og kan ha samme modell enten moderne, klassisk eller landlig.

Laminatbenkeplater

Alle gjenkjenner dem: Laminatbenkeplate, det klassiske arbeidsområdet på kjøkkenet. Laminat er det vanligste og mest kjente materialet på benkflaten som brukes på kjøkkenet. Overflaten er slitesterk, holdbar og enkel å rengjøre. Du trenger ikke å impregnere eller olje det for å bevare overflatenes utseende og egenskaper. Våre benkeplater er tilgjengelige i enfarget, mønstret og veldig realistisk etterligninger av tre og stein.

Laminatbenkeplater er en robust, hygienisk og praktisk løsning. Laminatet består av flere papirlag limet sammen med en spesiell harpiks. Under trykk og varme blir disse deretter komprimert for å danne et slitesterkt laminat. Endelig er laminatet presset på sponplater av høy kvalitet. Platene er å få i 12, 19, 29 og 39 mm tykkelse.

Vi levrer alle våre benkeplater fra www.benkespesialisten.no

Kjøkkenhåndtak

Kjøkkenhåndtak er en enkel og smart måte for deg å gjøre forandring i kjøkkenet ditt uten å måtte renovere. Håndtakene er den lille detalj som virkelig kan forvandle et kjøkken. En lærrem gir et unikt og stilig inntrykk i et moderne kjøkken, mens et robust grepvennlig håndtak som er lett å tørke, kan være mer egnet for familien.

Vi selger bare kjøkken av beste kvalitet. Vi jobber med de beste leverandørene, og dette sikrer at vi kan tilfredsstille de høye standardene kunder forventer. Vi har derfor bare holdbare produkter, som krever minimalt vedlikehold, og som også har lang levetid.

TILBEHØR

Hva savner du i ditt kjøkken i dag? Flere skuffer, en praktisk karusell for ditt hjørneskap eller ett oppløft til din kjøkkenmaskin? Hos oss finner du de aller fleste tilbehør og innredninger som gjør ditt kjøkken lettere og bruke. Riktig tilbehør, innredninger i skuffer og skap løfter kjøkkenet og gjør det til en mer trivelig arbeidsplass. Det finnes innredning for bestikk og for krydder slik at du kan ha orden i dine skuffer. Flere og flere av våre kunder velger nå uttrekkbare kildesorteringsinnredninger, det er både smart og praktisk.

KJØKKENVASKER

Vi tilbyr et stort utvalg av kjøkkenvasker i god kvalitet. Vi tilbyr både nedfelte og underlimte vasker. Utvalget er stort når det gjelder utforming, størrelse og utseende. Vil du ikke ha en rustfri vask har vi også vasker i kunststoff.

KJØKKENKRANER / ARMATUR

Vi tilbyr kvalitets kraner fra Grohe. 

KITCHENBOARD / BAKPLATER

Vi tilbyr et stort utvalg av kitchenboard levert fra Fibo.

Alle dekorer og farger kan ses nøyere her: Kitchen Board | Veggpanel til kjøkkenet | Fibo

Vi kan også levere alle benkeplater som bakplater, om det er ønskelig med samme dekor som benkeplate