fbpx

Vi nordmenn er opptatte av hvordan vi har det hjemme, og hvert eneste år pusses det opp for flere hundretalls millioner av kroner. Når det kommer til oppussing og kostnad, så er det ofte badet og kjøkkenet som er de dyreste rommene å pusse opp i en bolig. Men behøver det egentlig være så kostbart å fornye kjøkkeninnredningen, eller finnes det smarte løsninger som gir både gode resultater samtidig som lommeboka skånes?

Fornying av kjøkken – miljøvennlig og rimelig

Hvis du ser på kjøkkenet ditt – hvilke deler av kjøkkenet er det egentlig du ønsker å bytte ut? For de fleste så vil man automatisk tenke at her «må alt ut», men dette er sjeldent tilfellet. I svært mange norske kjøkkenet er skapene godt intakte og kan brukes i mange år til. Men slettes ikke alle er klar over hvor enkelt det er å bytte ut frontene, og hvor mye man kan spare på å kun bytte ut de synlige delene av en kjøkkeninnredning.

For alle typer kjøkken kan fornyes, uansett merke, type og alder. Fornyelsen er vanligvis gjort på en dag, noe som sjeldent er tilfellet dersom man skal rive og sette opp en helt ny kjøkkeninnredning. Kostnaden til montører vil være svært mye lavere ved kjøkkenfornying, samtidig som man naturligvis sparer på å benytte den samme «innmaten».

I tillegg til at lommeboka skånes, så vil også miljøet nyte godt av kjøkkenfornying. Det blir mindre avfall, og man slipper å kaste godt brukbare kjøkkenskap som ofte ikke bærer preg av slitasje i det hele tatt.

Kan mitt kjøkken fornyes?

Det mange lurer på er om akkurat deres kjøkken kan fornyes. Og vi skjønner spørsmålet, ettersom det finnes såpass mange ulike kjøkkeninnredninger og årsmodeller utover det ganske land. Men som vi nevnte tidligere; nær sagt alle typer kjøkken kan fornyes. Vi kommer gjerne på en gratis befaring på ditt kjøkken for å finne ut akkurat hvordan vi best mulig kan fornye ditt kjøkken, og for å komme med et konkret pristilbud.

Akkurat hvor mye det koster å fornye et kjøkken finnes det ikke noe fasitsvar på, ettersom det avhenger av hvilken type fronter du ønsker, størrelsen på kjøkkenet og hvor mye annet arbeid som skal utføres. Men at det kommer til å bli rimeligere enn en total utskiftning av kjøkkeninnredningen – det er det sjeldent noen tvil om.

Inspirasjon til fornyelsen

Selv om man har bestemt seg for å fornye kjøkkenet, så kan det ofte være vanskelig å vite akkurat hva man ønsker seg. Trenger du inspirasjon, så finner du nettopp dette på våre inspirasjonssider for kjøkkenfornying. Rundt om på siden vår finner du også en oversikt over våre produkter, og mer informasjon om hvordan vi utfører en typisk kjøkkenfornying, samtidig som du naturligvis er velkommen til å spørre oss dersom du lurer på noe.

Nevnte vi at vi gjerne stiller på en uforpliktende og gratis befaring hjemme hos deg der du kan få tips og inspirasjon til hva som kan gjøres med det gamle kjøkkenet ditt? Kontakt oss dersom dette høres interessant ut!